Kočkoviny u Paroubka: Ďuričko si nalil panáka po Kubiceho zprávě

04.02.2011 11:55

Byla to kompromitující zpravodajská hra, která ze mě udělala pasáka svých nezletilých dcer a z Jiřího Paroubka pedofila. Tak definuje své pocity ve dnech těsně před volbami roku 2006, kdy se objevila Kubiceho zpráva Bohumír Ďuričko. Ve své knize věnuje těmto událostem celou třicátou kapitolu. Ta byla zveřejněna v pátek na webových stánkách VaseVec.cz, které založil Jiří Paroubek.

Kočkoviny u Paroubka: Ďuričko si nalil panáka po Kubiceho zprávě

Není pochyb, že posledních pět dnů do sněmovních voleb v roce 2006 bylo uvnitř ČSSD velmi rušno. Kubiceho zpráva, jež se těsně před tím, než lidé namířili k volebním urnám, měla i tak osudové následky.

Po prvních kapitolách knihy Kočkoviny, v níž se autor a hoteliér Bohumír Ďuričko odsouzený za vraždu Václava Kočky mladšího, spíš zpovídal ze svého sexuálního života; přišel nyní na řadu silnější kalibr.

Související:
Paroubek: Sexem nabité Ďuričkoviny. Je to „hustý"
Pravda o čistém Paroubkovi a trocha erotiky. Ďuričkovy Kočkoviny

Ďuričkova obhajoba

Své pocity, kroky i jednání těchto průlomových dnů detailně popisuje Ďuričko v jedné kapitole své knihy. Z pochopitelných důvodů se hájí a označuje vše, co je ve zprávě uvedeno za komplot a zpravodajskou hru, kterou však tehdy věřil, že vyhraje.

I proto tato kapitola obsahuje jeho oficiální vyjádření do médií a výzvu lidem, aby se nenechali informacemi Kubiceho zprávy zviklat a volili ČSSD. Zprávu označuje za stupidní a neprofesionální. Paroubkovi tak jednoznačně vyšel vstříc. Nicméně s časovým nadhledem přiznává, že těchto pět dnů mělo naprosto fatální vliv nejen na jeho rodinu, ale i podnikání.

Server, který chce zveřejnit postupně celou knihu Bohumíra Ďuričky, patří poslanci a expředsedovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi. I když o něm kniha zřejmě ne ve všech směrech vypovídá lichotivě, prohlásil, že autora žalovat nebude.

Kubiceho zpráva, která krátce před volbami v roce 2006 unikla do médií, obsahovala informace o prorůstání organizovaného zločinu do české politiky a aktivitách Jiřího Paroubka, který byl tehdy premiérem. Nic z ní se však nepodařilo prokázat.


Psali jsme:

  • Jiří Paroubek s gustem uvádí: Sexuální život vraha Ďurička
  • Paroubek chce Kočkoviny levně. Nový název: Ďuričkoviny
  • VašeVěc chce vydat Kočkoviny. Paroubek o tom neví
  • Kočkovi se vztekají. Skutečně Ďuričko dostal "držkohubné" za miliony?
  • Paroubek se prý uměl postarat, aby Ďuričkova kniha o něm nevyšla
  • Sobotka nechá prověřit, jestli ČSSD platila Ďuričkovi
  • Paroubkův web: Ďurička koupil Tvrdík, jen on se ho může bát
  • Paroubková o vrahovi: Vnucoval se, opíjel a mluvil o Talmanové
  • Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

    reklama

    autor: Alena Hechtová

    Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

    migrační pakt

    Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

    Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


    Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

    Další články z rubriky

    Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

    21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

    Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…