Majitel vyhlášené pražské kavárny Kotas dostal v noci strašlivě „na budku“. Zde je jeho FOTO po úraze

18.08.2016 9:54

Majitel pražské Mlýnské kavárny dostal pořádnou nakládačku, když se snažil v noci umravnit opilé Angličany, kteří močili na církevní památku. Když se jim snažil vysvětlit, že se to nedělá, vrhli se na něj a pořádně ho zmlátili. Kavárník to oznámil na sociální síti Facebook a dočkal se mnoha reakcí. „Kdo sem ty zkurvený migranty pustil?“ ptal se jeden z diskutujících v ironické narážce na tolik probírané násilí muslimských migrantů v EU. Tím to ani zdaleka neskončilo.

Majitel vyhlášené pražské kavárny Kotas dostal v noci strašlivě „na budku“. Zde je jeho FOTO po úraze
Foto: pixabay.com
Popisek: Násilí - ilustrační foto

Anketa

Půjdete volit do krajských zastupitelstev a do Senátu?

hlasovalo: 3703 lidí

„Takže potkám takhle v noci nalitý Anglány, jak chčijou na rotundu sv. Martina. A to se přeci nedělá. Pak už si jen pamatuju záchranku, kemo,“ napsal na sociální síti Kotas, přičemž omylem zaměnil název vyšehradské rotundy s tou na Starém Městě. Od takřka dvou stovek diskutujících spoluobčanů se dočkal projevů podpory a brzkého uzdravení. Podle fotografií, které ke statusu přidal, mu podpora po psychické stránce přijde vhod, protože vypadá opravdu „dobitě“. Utržil mimo jiné pořádnou ránu na hlavě.

„Kdo sem ty zkurvený migranty pustil? Drž se!“ psal následně jeden z diskutujících. A nebyl sám. Lidé Kotasovi přejí brzké uzdravení, Angličany označují za „hrdiny“, blbce, „zmrdy“ a tak podobně. „Martine, statečnost někdy hodně bolí, přeji rychlé hojení! Ale zachoval jsi se jako hrdina! Máš můj obdiv a respekt!“ napsala dále jedna z dam. Čin lidé označují za příšerný a doufají, že policie agresory dopadne nebo se jim to vrátí jinak. Třeba někdo rozbije ústa jim.

Přišlo však i jedno varování. Kdyby pan Kotas okřikl muslimy, mohl prý také skončit s nožem v břiše. „Brzké uzdravení Koko. Seš odvaha se svou postavou, nechci malovat čerta na zeď, ale bejt to mohamedáni, tak si mohl mít taky kudlu v břiše. Hrdinů jsou plné hřbitovy,“ lze se dočíst na zdi kavárníka.

V následném vyjádření pro server Echo24.cz zpočátku nešetřil humorem. „No když nastoupili, tak mi chvilku trvalo, než jsem se do toho dostal. Myslím, že vod třetího kola jsem je měl docela pod tlakem, v podstatě se jenom bránili. Pak mi trochu začaly docházet síly, voni to správně pochopili. No a pak mi v osmým uteklo těžiště, že jo, trochu jsem se vodkryl a von mě rychle potrestal, že jo no,“ vtipkoval v SMS Kotas. Později však přešel na vážnější notu. Agresoři byli podle všeho tři a mlátili mu hlavou o obrubník.

Podobných incidentů s mladými opilými cizinci musí prý pražská záchranka řešit mnoho, přesněji řečeno jde o stovky případů.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …