Miss parlament pózovala. Začátečnická chyba, tvrdí komentátor

11.07.2010 15:25

Poslankyně TOP 09 Jana Kaslová udělala podle komentátora Viliama Bucherta začátečnickou chybu, když pózovala pro časopis a propagovala u toho módu. Prý o tom nevěděla.

Miss parlament pózovala. Začátečnická chyba, tvrdí komentátor

Nově zvolená poslankyně Jana Kaslová (pozn. - rozená Radová) měla krátce po zvolení do sněmovny svatbu a nyní čeká miminko. O tom, jak zvládnout roli maminky a poslankyně vyprávěla ženskému magazínu Ona Dnes. K rozhovoru však připojila fotky, kde pózuje ve značkovém oblečení a hned vedle jsou připojeny ceny a obchody, kde se takové zboží dá koupit.

To se ale nelíbí zástupci šéfredaktora Reflexu a komentátorovi Viliamu Buchertovi, podle něhož provedla poslankyně s titulem Miss parlament začátečnickou chybu.

Mladá poslankyně nemá zkušenosti 

„Lněné šaty značky Next, mačkaná tunika z obchodu Attrattivo či šperky z Orsay. Na fotkách oblečení se jmény dalších značek, cenou a na jiném místě i adresy obchodů, kde vše koupíte. Reklama jak vyšitá," komentuje Buchert.

Podle Bucherta je na vině její nezkušenost. „To je alarmující, protože nových zákonodárců je po květnových volbách většina. Z reklamního pózování je zřejmé, že Kaslová nedokáže odhadnout, jak se při podobných příležitostech zachovat. Protože poslanci rozhodně nemají dělat reklamu žádné firmě."

Pózuje, o politice ale nikde ani slovo

Sama Kaslová tvrdí, že o propagaci značek nevěděla. „Žádné peníze a ani žádné jiné zvláštní plnění jsem za to neobdržela," bránila se.

Buchert jí vyčítá i to, že se stejně jako jiné poslankyně vrhla na pózování pro média, ale nikde neprezentovala své politické názory.

„Navíc v rozhovorech a prvních vyjádřeních této poslankyně se prakticky nic nedozvíte o jejích názorech na základní problémy, které ovládají českou společnost. Pokud už Kaslová hovoří o politice, tak klišovitě odpovídá, že je - konzervativní."

Na závěr varuje před tím, abychom se příště nedočkali reklamy na osmnáctiletou whisky nebo Rolls-Royce.

Jana Kaslová pochází z Plzně, v době svých gymnaziálních studií pobývala i na Tchaj-wanu. Absolvovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni. Poté pracovala jako koncipientka a po dvou letech nastoupila do české pobočky americké advokátní kanceláře Squire Sanders and Dempsey. V roce 2009 u České advokátní komory úspěšně složila advokátní zkoušky. V současné době studuje veřejnou správu na Zemědělské univerzitě v Praze a zároveň pracuje v Praze jako samostatná advokátka. V roce 2009 vstoupila do politické strany TOP 09 a o rok později byla ve volebním kraji Praha zvolena poslankyní.


Čtěte také:


ReproFoto: Ona Dnes

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…