Peklo, bordel. Vůbec žádní bílí. Český občan se šokovaně vrátil z Paříže

27.09.2016 8:08

Českým internetem hojně koluje text, v němž Martin Kohout popisuje návštěvu Paříže, do které zavítal s manželkou na víkend po více než deseti letech.

Peklo, bordel. Vůbec žádní bílí. Český občan se šokovaně vrátil z Paříže
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Francie zažívá zničující povodně. Takto vypadá Seina a její břehy v centru Paříže, jinak druhá nejdelší řeka v zemi galského kohouta. V noci z pátku na sobotu má její hladina kulminovat.

Jedním z důvodů návštěvy byly neobvykle nízké ceny letek s Air France. Zpáteční letenka pro jednu osobu vyšla jen na cca 2500 Kč včetně poplatků. „Což nám mělo být varováním, ale bohužel nebylo,“ podotkl Kohout.

Celý text je ZDE

„Let do Paříže proběhl normálně, a tak jsme na letišti nasedli do vlaku směr centrum. Po příjezdu na Gare du Nord nás čekal první šok. Všude nepořádek, chaos, ale hlavně žádní bílí Francouzi. To samé následovalo kousek od kostela Sacre Coeur, kde jsme se evidentně nerozvážně ubytovali… I nasedli jsme do metra a vyrazili směr hlavní památky. Při cestě metrem z Grand Etoile k Louvre jsem najednou zjistil, že jsme v celém vagonu jediní bílí. A to byl pátek 14 hodin odpoledne. U vstupu do muzea Louvre ani noha, zato všude hlídky po zuby ozbrojených vojáků s prsty na spoušti,“ popisuje Kohout.

Anketa

Která koaliční strana odvádí ve vládě nejlepší práci?

2%
29%
hlasovalo: 7479 lidí

Když šli odpoledne k Eiffelovce, nebyl tam skoro žádný turista, ale přibyla bezpečnostní zařízení. Kde kontrolují každého turistu s výjimkou muslimských zahalených žen. Zato okolí a přilehlé Trocadero je učiněné peklo – plné podivných afrických prodavačů „suvenýrů“, arabských skořápkářů, žebráků z Afriky i Rumunska a kapsářů. „Policie již zcela otevřeně rezignovala na drobnou pouliční kriminalitu, stejné je to u každé známější památky. Zato večer kousek od Eiffelovky znásilní imigranti nějakou mladou Francouzku, v novinách je o tom přirozeně jen nepatrná zmínka. Asi běžná příhoda kulturního obohacování…,“ podotýká Kohout.

Druhý den se vydávají směrem k Bastille. Opět vidí všude nepořádek, špínu a hlavně samé imigranty. „Vrcholem večera je návštěva malého bistra kousek od našeho hotelu, kde si chceme dát skleničku vína a zamračený vousatý ‚Francouz‘ odněkud z Alžírska nám zlostně říká, že on ve své zemi alkohol prodávat nebude a přidá pár nadávek o zatracených ‚křesťanech‘. Odcházíme proto raději do hotelu. Je teprve sobota a my se skoro již začínáme těšit na neděli a cestu domů. Tohle totiž není Francie, ale muslimská Afrika a do té jsme na víkend jet určitě nechtěli...,“ píše Kohout s tím, že návštěvu Paříže doporučuje vynechat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…