Po svatbě Andreje Babiše nastalo... Tohle. Ani to snad nechcete vidět

02.08.2017 12:35

Poté, co šéf hnutí ANO Andrej Babiš zveřejnil na facebookovém profilu své strany fotografie ze svatby se svojí dlouholetou partnerkou Monikou, objevily se tam nejrůznější komentáře. A to přející, nepřející, ale i s vtipem.

Po svatbě Andreje Babiše nastalo... Tohle. Ani to snad nechcete vidět
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

Do svatby Andreje Babiše se pak například na serveru Forum24.cz obula i redaktorka Johana Hovorková. Podle jejích slov jde o ruský vkus z laciné telenovely. „Známá redaktorka týdeníku Blesk Františka Čížková se ve jmenovaném titulu rozplývala nad svatbou Andreje Babiše, zejména pak nad jeho partnerkou – dnes již manželkou – Monikou. O té dokonce národu sdělila, že si dokázala vybudovat předpisovou image státníkovy ženy. Je poměrně dost pravděpodobné, že paní Františka sledovala úplně jinou svatbu než autorka tohoto textu. Nebo možná měla na mysli státníka z Turecka, Ruska nebo některé z oblíbených zemí našeho pana prezidenta (myšleno bývalé satelity Sovětského svazu),“ zmínila úvodem Hovorková.

Anketa

Měli by Italové zatýkat pracovníky neziskovek, které vylovené migranty vozí do Itálie?

99%
1%
hlasovalo: 12588 lidí

Ta se domnívá, že kdyby na podzim nebyly volby do Poslanecké sněmovny, žádná svatba by se nekonala – jednalo se jen a pouze o kampaň. Lidé totiž podle ní mají rádi telenovely i červenou knihovnu. 

Původní text ZDE

„Paní Františka s nadšením kvituje, jak si mladá paní Babišová najala skvělý tým, který realizoval její představy. Ano, takže její představy opulentního, nevkusného luxusu, který představuje výzdoba a provedení hodné těch, kteří rádi za každou cenu prezentují vlastní postavení. Stejně jako šaty, které se prý taky vydařily, protože za nimi nestál žádný stylista. Možná spíše měl,“ dodala.

Obdobný názor na akci pak má i Dominik Bečka, jenž se na profilu hnutí ANO zeptal, zda budou náklady na zhotovení fotografií započteny do limitu na volební kampaň. Když se pak další Babiše zastal, že šlo o svatbu populárního člověka, rozjela se diskuze. 

Babiše se pak zastala i Kateřina Skalická, jíž za její názor vyjádřilo poděkování i hnutí ANO.

 

Ale došlo i na urážky. „Závidí, že nemá na botox a že si nevybral za ženu ji,“ poznamenala jedna z uživatelek na adresu druhé za to, že se Babiše zastala. „Že se vám vyměnil mozek s vaginou,“ dočkala se zastánkyně Babiše i horších urážek. „Nečumte už na to porno, pro samé vaginy a orální sex už nejste schopen racionální úvahy,“ napomenul jej pak další uživatel.

 

 

Další z uživatelů pak nazval kritiky „bandou vyjebanejch závistivejch bejků“. Jste to všichni Kalouskovi rektální alpinisté, co? Jste ubozí hlupáci,“ napsal a popřál všem neplatičům daní pořádnou zácpu, aby nemohli jít na záchod alespoň měsíc. 

 

 

Řeč pak přišla i na věkový rozdíl, kdy jeden z uživatelů uvedl, že Babiš dává pusu svojí vnučce. Na to reagovala jedna z dalších uživatelek tím, že i Karel Gott, Petr Janda či František Janeček mají „své vnučky“. „No a co?“ zeptala se. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…