VIDEO Hochu, hochu, takhle v Rusku ne. Policie dala přes hubu fanouškovi. A dějí se věci

08.07.2018 21:25

Fotbalový fanoušek skákající po automobilu po vítězství sborné na mistrovství světa ve fotbalu rozčílil muže zákona natolik, že jej zbili obušky. A to velmi brutálně. O případu ve Voroněži informuje například server iDNES.cz.

VIDEO Hochu, hochu, takhle v Rusku ne. Policie dala přes hubu fanouškovi. A dějí se věci
Foto: worldwide.com
Popisek: Fotbal, ilustrační foto

Celá kolize totiž vyvolala pobouření na ruských sociálních sítích. Diskutéři totiž soudí, že strážci veřejného pořádku využili nepřiměřené síly. Najdou se však samozřejmě i tací, kteří odsuzují chování mladíka. 

Původní text ZDE.

Anketa

Komu teď budete fandit na mistrovství světa ve fotbale?

4%
7%
5%
52%
hlasovalo: 4085 lidí

Jak však také píše server iDNES.cz, otázka je, k jakým bezpečnostním složkám policisté patřili. Místní pořádkové služby totiž tvrdí, že nezasahovaly, mohlo by tak jít o Národní gardu. Facebookový profil Policejní deník pak uvádí, že šlo o anglického fanouška. 

„Výchovná lekce. To být u nás, tak půlka národa se po... A inspekce olízne všech pět prstů,“ poznamenává pak jeden z diskutujících na facebookovém profilu Policejního deníku. 

„Jaksi zapomněl, že není v Anglii, kde si dělaj z policajtů prdel,“ dodává další. „Bejt jejich vedoucí, tak dostanou minimálně pochvalu, z policie si nemá dělat dobrý den,“ nebere si servítky diskutér. 

Policie nezasahovala při fotbalovém mistrovství světa poprvé. V minulých dnech například zatkla dva britské fanoušky, z nichž jeden se dostal do konfliktu s policií. Vzal totiž policistovi služební pistoli. Následně byl zatčen.

Pokutu pak dostal i Brit, který pomaloval sochu hrdiny místního Spartaku a bývalého záložníka Fjodora Čerenkova. Stálo jej to rovných tři tisíce rublů.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…