Víko od žumpy: Lipovská v bezpečí? Posuďte. Otřesné důkazy, černé na bílém

14.04.2021 8:02

Policejní přítomnost u jednání Rady ČT vyvolala nedávno pohoršení a odsouzení radní Hany Lipovské. A to tím, že si o ochranu řekla, ačkoliv ji nepotřebuje. Nicméně v koutech internetu se najdou tací, kteří by Lipovskou za její činnost chtěli fackovat nebo i něco horšího. „Od pohledu na pár facek," zaznělo ve skupině „Zeman není můj prezident a Babiš není můj premiér!" A přidávali se další. „Ta je od pohledu zralá na pěst. A to by nemusela ani otevřít držku," zaznělo také. A na facku je prý i kardinál Duka.

Víko od žumpy: Lipovská v bezpečí? Posuďte. Otřesné důkazy, černé na bílém
Foto: Repro Facebook
Popisek: Ekonomka a radní ČT, Hana Lipovská

Když radní Hana Lipovská přišla na zasedání Rady ČT kvůli údajnému ohrožení v doprovodu dvou příslušníků Policie ČR v civilu, vyvolala nevídané pozdvižení. Jak jsem již psali, nejtvrdší urážky ze známých osobností vůči radní zvolil novinář a bývalý zpravodaj ČT Tomáš Etzler, který ji nazval „zmanipulovanou špinavou čubkou".

Ze zaměstnanců ČT se proti přítomnosti policie vymezil například Marek Wollner, který zesměšňoval nutnost policejní ochrany přáním: „Doufám, že Hana Lipovská na příští zasedání rady dorazí s URNOU, tankovým praporem, protiteroristickou jednotkou a příslušní ministři to schválí a všichni se budou tvářit jako že jo, to je přece úplně v pořádku, tam se jinak jít nedá."

Anketa

Jste spokojeni s tím, jak ČT nakládá s vašimi koncesionářskými poplatky?

3%
97%
hlasovalo: 27941 lidí

Nicméně na sociálních sítích by někteří, mírně řečeno, s násilím vůči Lipovské problémy neměli. Jako příklad může posloužit skupina „Zeman není můj prezident a Babiš není můj premiér!"

Její člen, František Kuna starší, je toho názoru, že Hana Lipovská je „od pohledu na pár facek". Což doplnil tvrzením, že „holkám jako Lipovská" se za jeho mladých let říkalo „střevo".

Přítomní se možná i předháněli v urážkách směřovaných na Lipovskou, na její vzhled i její názory. „Bezpáteřní bestie," ozvalo se, stejně tak „kráva pitomá", „mimoň a blbka" či „čubka šeredná". Pár diskutujících ostatní vybízeli, aby nehodnotili podle vzhledu, nicméně byli v menšině

Anketa

Vadí vám, že kandidát na ministra kultury Birke nemá vysokoškolské vzdělání?

36%
64%
hlasovalo: 3879 lidí
Urážky jsou jedna věc, facky druhá. A i těmi se diskutující zabývali. „Fuj, i té facky bych se štítila," mínila Naděžda Zbořilová. S Kunou starším souhlasil štukatér, závozník v pivovaru, hrobník a taxikář pod přezdívkou Anika Anika. „Ale myslím, že to nebude třeba. Ta se umlátí sama," dodal. „Ta je od pohledu zralá na pěst. A to by nemusela ani otevřít držku," přitvrdil Martin Pedro Uličný. Také Tomáš Uhlíř soudil, že „pár facek" je málo a Marie Pohořelská se divila, že Lipovské facky ještě nikdo nedal.

Petr Hochman si nebyl jist, jestli je působení Lipovské na pár facek, ale na odvolání z Rady ČT je prý určitě. „Těch pár facek jako závdavek po odvolání. Rodiče evidentně selhali," měl výchovné tendence Radek Jordák. Jiří Hojgr měl pro změnu zato, že facku by měla Lipovská dostat lopatou.

 

Někteří nechtěli fackovat Lipovskou, ale její kolegyni z Institutu svobody a demokracie, Janu Bobošíkovou. „Proč pár facek? Ona za své postižení nemůže - pár facek by zasloužila ta, co ji zneužívá pro svoje nekonečné ambice!" mínila Jaroslava Bilejová. Ale opět se přidal Kuna starší, který do seznamu k profackování chtěl zařadit i kardinála Duku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…