Vít Bárta u Jana Krause: Zcela nečekaná dohra

06.09.2010 5:36

Účast ministra dopravy v show televize Prima měla zcela překvapivou dohru. Deník Blesk o jeho dialogu s Janem Krausem totiž napsal, že mluví jako buran. Co ovšem autoři článku nečekali, to byla velká čtenářská odezva.

Vít Bárta u Jana Krause: Zcela nečekaná dohra

Show Jana Krause způsobila na mediálním poli velkou senzaci. Diskuze a hojné články nalezne čtenář prakticky všude. Od oficiálních stránek Primy, přes seriózní média až po bulvár a sociální sítě. A byl to právě deník Blesk, který o Bártově účasti v premiérovém dílu Show Jana Krause informoval slovy:

"Ministr dopravy a milovník opery Vít Bárta mluví jako buran! Po jeho sprostém výroku "želvy v pr**li" zůstal moderátor Jan Kraus jako opařený. "Co že jste to řekl?" ptal se Bárty moderátor ve svém novém pořadu na TV Prima Show Jana Krause. Ministr takto svérázně vysvětloval únik peněz při dopravních stavbách."

Čtenáři Blesku si myslí opak

Jenomže jindy kritičtí čtenáři se tentokrát ministra Bárty zastali. A to jak na Facebooku, tak v diskuzi na serveru Blesk.cz. Jejich kritika se navíc obrátila proti samotnému médiu.



"To se tedy povedlo! Sprosté slovo občas použije každý z nás, v Bártově případě to, myslím, zrovna bylo docela trefné. Že zrovna bulvárnímu Blesku to bude vadit," uvedla čtenářka Martha. "Jde o to, že se chytnou čehokoliv, aby měli o čem psát," upravil její slova pisatel Josef. "Přesně tak. Bárta jen výstižně popsal situaci. To ani slušněji říct nešlo..." napsal další ze čtenářů a svůj text obohatil zvednutím palce.

Další pochvalné reakce?

"Především odhalení vesmírného náměstka mě pobavilo," "Bárta se ukázal v dobré pohodě a jeho výroky nebyly nijak urážející. Vtipně řekl, co si myslí. Použil jen ostřílených výroků, které jsou běžné. Nevím, za co by se měl schovávat," "No a co, že mluví, jak mu zobák narostl? Hlavně, že s tím bordelem na ministerstvu dopravy něco dělá."

Podobně pochvalných slov je na stránkách Blesku a také na fanouškovských skupinách na Facebooku mnoho.

"Jsme rádi, že se k nám Jan Kraus po letech vrací," stručně reagoval generální ředitel Primy Marek Singer. Ministr Vít Bárta, ani moderátor Jan Kraus na dotaz redakce nereagoval.

Foto: TV Prima

V souvislosti s Vítem Bártou:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…