Známá tvář z ČT zaútočila na Zemana s Klausem: Paušální odpor k neziskovkám, k uprchlíkům, k homosexuálům, k USA

29.09.2016 16:32

Investigativní novinář Marek Wollner se opřel do prezidenta Miloše Zemana a exprezidenta Václava Klause, jejichž vztah přirovnal k Vladimiru Putinovi a Dmitriji Medveděvovi. Vše začalo opoziční smlouvou a skončilo jejich střídáním stráží na Pražském hradě. A tudíž není proč se divit, že se společně zúčastní i konference na Rhodosu.

Známá tvář z ČT zaútočila na Zemana s Klausem: Paušální odpor k neziskovkám, k uprchlíkům, k homosexuálům, k USA
Foto: archiv ČT
Popisek: Novinář a spisovatel Marek Wollner

„Duo Klaus, Zeman čím dál víc připomíná dvojici Putin, Medveděv,“ poznamenal Wollner a zdůraznil, že oba politici údajně ušli dlouhou cestu, než jejich názory splynuly v jeden.

„Co načala opoziční smlouva, to zpečetila výměna na Hradě. Ano, volby proběhly na rozdíl od Ruska standardně, o to nic, ale jeden druhého podpořil, seč mu síly stačily, a předal mu žezlo i s celou svou agendou,“ napsal Wollner a dodal, že Zemana s Klausem spojuje všechno to, co normálně levicové a pravicové politiky rozděluje.

„Názory na ukrajinskou krizi včetně těch nejzjevnějších nesmyslů, paušální odpor k neziskovkám, k uprchlíkům, k homosexuálům, k Evropě (bez ohledu na deklarovaný eurofederalismus Zemana), k Americe, jejich společná podpora Trumpa, kterého podporuje i Kreml atd. atd.“

Wollner dále uvedl, že to celé vypadá, jako když Zeman opisuje od Klause, skutečnost je však jiná. Oba totiž „mohutně opisují od Kremlu“ a všechno, co hlásají, jsou důležité „prvky Putinovy státní ideologie“, kterou šíří „i naše spiklenecké servery“.

„Kdo by se tedy divil, když naši prezidentští bratři v triku teď jedou společně dělat stafáž ruské propagandě na ostrov Rhodos,“ uzavřel Wollner svůj komentář.

Celý komentář Marka Wollnera zde:

Duo Klaus Zeman čím dál víc připomíná dvojici Putin Medveděv. I když začali jako údajně zarytí protivníci, postupně se jejich postoje sbližovaly až k úplnému splynutí. Co načala opoziční smlouva, to zpečetila výměna na Hradě. Ano, volby proběhly na rozdíl od Ruska standardně, o to nic, ale jeden druhého podpořil, seč mu síly stačily, a předal mu žezlo i s celou svou agendou. Všechno, co dělí levicové politiky od pravicových, tyto dva spojuje. Názory na ukrajinskou krizi včetně těch nejzjevnějších nesmyslů, paušální odpor k neziskovkám, k uprchlíkům, homosexuálům, k Evropě (bez ohledu na deklarovaný eurofederalismus Zemana), k Americe, jejich společná podpora Trumpa, kterého podporuje i Kreml atd.atd. Člověk by si mohl myslet, že jeden od druhého opisuje, respektive že Zeman opisuje od šikovnějšího, uhlazenějšího a reprezentativnějšího Klause, ke kterému vždycky trochu vzhlížel, ale ve skutečnosti oba mohutně opisují od Kremlu. Všechny výše jmenované věci jsou podstatnými prvky Putinovy státní ideologie, kterou jeho sdělovací prostředky pumpují do veřejnosti - a převzaly je i naše spiklenecké servery. Kdo by se tedy divil, když naši prezidentští bratři v triku teď jedou společně dělat stafáž ruské propagandě na ostrov Rhodos.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…