Jiří Vyvadil: Odvážná holka poslankyně Nýtrová…

14.07.2016 16:06

Když jsem včera poslouchal rádobyvtipné poslední interpelace Davida Camerona, ve kterých mimo jiné označil sňatky homosexuálů a možnost adopce dětí za jeden ze svých úspěchů za 6 let, a onen muž byl konzervativním premiérem, pak to jen potvrdilo mé hluboké přesvědčení, že nechci sdílet tyto tzv. západní hodnoty.

Jiří Vyvadil: Odvážná holka poslankyně Nýtrová…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

A když u nás Kalouskové, Kolářové, Horáčkové u nás vyhrožují: na Západ nebo na Východ? Tak já v takovém případě říkám jednoznačně: Kloním se k Východu, kde chlap je chlap, žena ženou a rodinu tvoří muž, žena a dítě.

Předesílám, že nikdo nikdy by ode mne neslyšel pejorativní označení na adresu homosexuálů, ani v soukromí.

Okamžitě jsem vyškrtával hanlivé příspěvky obsahující buzna, bukvice, teplej apod. ze skupin, kde jsem zakladatel. 

Ale šílenosti Camerona a ještě horší je snad Obama, kteří propagují svěření dětí těmto párům a chce je prosadit Marksová či Dienstbier do našeho středoevropského civilizačního okruhu prostě nepatří.

Poslankyně Pavlína Nytrová při projednávání  adopce dětí stejnopohlavními páry popisovala stav, jaký už existuje v některých západních zemích, a podle ní  bychom si mohli vzít odstrašující příklad z Velké Británie, Francie, Holandska či ze severských zemí.

Kdesi od studentských let mám zafixováno, že jednou z nejdůležitějších procesů adaptace je nápodoba. Jak často se hovoří o potřebě existence mužské a ženské role ve výchově mladého člověka? Zcela na rovinu: Koho napodobují děti v homosexuální „rodině“? No homosexuální chování.

Michaela Marksová i Jiří Dienstbier jsou klasickým příkladem tzv. západních hodnot, které většina z nás odmítá uznávat.  

Jsem diferencovaný kritik ČSSD. Sobotka by můj hlas nikdy nedostal, ale poslankyně Nýtrová ukázala odvahu a postavila se tomu tupému západnímu vidění a vidí to po našem.

Ta by můj hlas měla.    

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…