Lukáš Lhoťan: Islámská nadace v Brně buduje základy muslimského ghetta

28.10.2011 7:28

V předchozích článcích jsem okomentoval pokrytecké chováni některých představitelů českých (i zahraničních) muslimů a poukázal na to, že jejich oficiální propaganda neodpovídá jejich skutečnému chováni. Jako příklady jsme uvedl Vladimíra Sáňku, Muneeba Hasana Alrawiho, Jalal Atassiho a další.

Lukáš Lhoťan: Islámská nadace v Brně buduje základy muslimského ghetta

Můj dlouhodobý tlak na „očištěni" muslimské scény v České republice mi přinesl sympatie slušných muslimů, ale také vyvolal silně negativní až agresivní reakci těch, které definujeme jako „islamisty" nebo fanatické muslimy. Kromě internetových diskuzi a pár urážlivých sms od lidi jsem slyšel také spoustu tvrzení, že je třeba propagovat islám jako dokonalou víru s čistotou a mlčet o nemorálnostech vůdců islámu.

Bohužel je toto myšlení dosti silně zakořeněno mezi muslimy a je to nejspíše i jedním z důvodu, pro je svoboda medii a slova takový problém v muslimských a hlavně arabských zemích. Ale tvrzení některých muslimů, že nemoralnosti muslimských vůdců nejsou podstatné, protože „pracují" pro islám mi přijde zvrácené. Stejně jako tvrzení, že těch pár „podvodů" nic neznamená protože muslimů je v Čechách pár a tak těmito „podvody" nepoškozují tolik stát a poukazováni na podezřelé chováni by poškodilo islám.

Také jsme poukazoval na nedodržováni nadačního zákona Islámskou nadací v Praze a Islámskou nadací v Brně a podezřelé nesrovnalosti v jejich účetních uzávěrkách. Jak mi sdělil krajský soud v Brně, Islámská nadace v Brně urychleně doplnila zákonem požadované dokumenty po medializaci jejího porušováni zákona. Podle pražského soudu Islámská nadace v Praze nadále své zákonné povinnosti nenaplňuje.

V účetnictví Islámských nadací jsem si všiml, že státu deklaruji menši plat pro své zaměstnance, než tito lidé dostávali. A samozřejmě, že mi to jen potvrdilo mou zkušenost s černými fondy Islámských nadací a mešit, které se nepřiznávají do účetnictví. Ale nedávno jsme si uvědomil i další aspekt, proč zbožní muslimové z mešit podvádějí při odvodech za zaměstnance a to nejen pro zaměstnance mešit, ale i soukromých firem jenž vlastní.

Jako příklad uvádím Jalala Atassiho, který byl zaměstnán v Islámské nadaci v Brně a podle tvrzeni nadace pracoval za 144 395 kč v roce 2009 a 144 000 kč v roce 2010. On sám i jeho švagr Muneeb Hasan Alrawi, ale přiznali muslimům, že od mešity dostává Jalal Atassi jako plat průměrně 16-18 tisíc korun (to prohlašoval například Lukáš Větrovec, Ondřej Adamik a další.).

Aspektem tohoto „snižováni" platu je průměrný příjem rodiny. Například podle reportáže TV NOVA stoji za krizi na šluknovsku i skutečnost, že stát rodině pod životním minimem doplácí až dvě třetina na nájem a další záležitosti. Tedy v případě Jalala Atassiho jenž měl od Islámské nadace v Brně malý plat, manželku na mateřské a dvě děti v případě pohodlnějšího bytu stát mohl doplácet až tisíce korun měsíčně a zároveň si rodina „černým" příjmem si mohla polepšil život na úkor daňových poplatníku.

Samozřejmě, že dokazovat toto před soudem bude složité, neboť nevěřím že muslimové (hlavně přátele Jalala Atassiho Lukáš Větrovec a další) budou ochotni svědčit proti tomuto podvodu a přiznat pravdu, případně se přizná on sám či jeho zaměstnavatel.

Na druhou stranu, představím-li si že takových muslimů by byly stovky ne-li tisíce (a to do budoucna i hrozí) pak mi už tak dobře není. Ještě k tomu si vzpomínám na to jak se Jalal Atassi a jeho švagr a šéf Muneeb Hasan Alrawi prezentovali jako nejzbožnější muslimové v Brně a otevřené opovrhovali těmi, kteří se nechodili do mešity modlit, nedávali ji peníze nebo jim otevřeně říkali, že vidí „černé" prostředí kolem mešity - pak bych se bál, že touto zbožnosti by si začali přilepšovat i ti muslimové co již v České republice jsou.

Inu - divíte se mi pak, že mi je z toho jejich pojetí islámu stále více špatně? Když jediné na čem stojí je propaganda a klam? A nedivím se potom tomu, že takovou podporu mezi těmito „nejzbožnějšími" muslimy na ČSSD a levice, které proti tomuto parazitizmu příliš nejsou (neohrozí přece své voliče).

No a nakonec takto si budujeme i základy pro vznik čtvrtí muslimských imigrantů při jejich větším přílivu a podlehnutí ortodoxnímu islámu, protože pro ortodoxní muslimy není moc „populární" aby žena pracovala. Radši ji mají na mateřské a berou dávky, v případě mnohoženství - bigamie ( a to v Česku mezi muslimy je také) několik násobně dochází k paratizitismu na občanech poctivě platících daně a dodržující zákony - ale na druhou stranu to může být také součást džihádu proti zkažené západní civilizaci okupující Palestinu, Irák, Afganistan ... samozřejmě to myslím sarkasticky.

Vyšlo na blogu.idnes.cz. Publikováno se souhlasem autora.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…