Lukáš Lhoťan: Zeman přitvrdil v slovech o muslimech

04.08.2011 7:33

Časopis Reflex čtu rád, je to občas i dosti zábavné. Samotný časopis je v české muslimské komunitě vnímán velice negativně. Nejde jen o zveřejnění rozhovoru s exmuslimkou Pavlinou Notárovou loni v létě, ale islámským nadacím vadily i karikatury prezidenta Václava Klause jak čůrá na korán apod. Tento čtvrtek nejspíše mnoho muslimů opět naštve Miloš Zeman, který má mít v Reflexu kontroverzní rozhovor i o muslimech.

Lukáš Lhoťan: Zeman přitvrdil v slovech o muslimech

Od bratrů židů jsem si vypůjčil jednu anekdotu, která na Zemana a jeho obdivovatele pasuje dokonale: Zeman  hřímá, že za všechny problémy Evropy mohou muslimové. V první řadě se ozve Alí: "A Řekové!" Zeman se zarazí: Proč Řekové? Alí opáčí: A proč Muslimové?!

Jak již informoval Reflex na svém webu, Zeman v rozhovoru ještě více přitvrdil své slova na adresu muslimů: „Umírněný muslim je contradictio in adjecto, tedy protimluv, stejně jako contradictio in adjecto je umírněný nacista. Například v dubnu 1945 existoval jeden umírněný nacista, který nabídl spojencům jednávání o separátní kapitulaci německé říše. Jmenoval se Heinrich Himmler, organizátor vyvražďování Židů."

Naopak o přistěhovalcích do Evropy říká: „99 procent ekonomických imigrantů si musí zvyknout na to, že se mají buď asimilovat, nebo odejít zpátky do svých zemí."

Inu celkem se těším na čtvrteční Reflex a další snůšku Zemanových myšlenek, ono většinou je vcelku vtipné, jak dobře Zeman dokáže manipulovat s pocity voličů k svému prospěchu. Jen by mně zajímalo, jak by ve skutečnosti se choval, kdyby se stal premiérem nebo prezidentem České republiky. Co jsem slyšel od přátel z arabského diplomatického sboru v Praze, tak za svého vedení ČSSD lezl kvůli obchodům Arabům vysloveně do análního otvoru a tvrdil, že jeho projevy na adresu Palestinou a Arafata jsou jen  politickým kalkulem. Zeman je vlastně takový český populista podobný slovenskému Slotovi, jenže Slota se neopíjí na Vysočině, ale na ambasádách arabských zemí v Bratislavě, proti nimž tak v politice štve. Inu politika je špinavá věc.

Vyšlo na blogu iDnes
Publikováno se souhlasem autora

Dále čtěte:
Zeman: Proč považuji islám za anticivilizaci 
Islám je nepřítel, řekl Zeman. Svérázný penzista, usmál se kníže 
Petr Dimun: Proč ze sebe Miloš Zeman dělá blbce?

Koláž: hns

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty