Milan Čech: Revoluce není standardní volba

29.05.2011 17:30

Když začne vyhrávat levice, korporace adoptují právě ji, aby ona zajistila trvání jejich parazitického systému.

Milan Čech: Revoluce není standardní volba

Současné problémy leží ještě hlouběji než vrstva z které vyrůstá současný systém. Proto ani současná levice bohužel není cesta jiným směrem, je jen vlakem co jede trochu pomaleji ke stejné zastávce ....Ve společnosti s narůstajícími problémy roste agrese jako logická reakce na neutěšený stav bez výhledu na jeho zlepšení.

V naší civilizaci nepoužíváme psychologické mechanismy a techniky, kterými svou mysl od ní (a od dalších negativních stavů) očistit, což by byl ideální stav a tak alespoň musíme nasměrovat hněv společnosti tam, kde je opravdový zdroj nerovnováh současného světa, protože jinak ho právě jejich zdroje nasměrují jinam..... na romy, na „socky"a jiné na kterých jim nezáleží a tak jsou dobrým fackovacím panákem a ventilem pro odpouštění společenské páry... a Svět se tak stane ještě horším než je. Revoluce přijde tak jako tak.

Ale možná že revoluce přijde od jinud než očekáváme, nepřijde z kaváren, z odborů, od konstruktérů nových stran a hnutí, možná vyroste sama, možná musí vyrůst sama, možná že vytvoří chaos, který bude ještě daleko méně funkční než současný systém zajišťující všem alespoň základní potřeby, ale to neznamená že je správné současný systém zachovat. Je lepší doplatit na důsledky chaosu jako uvědomělý svobodný svéprávný člověk s vizí, než se jako ovce elitářských loutkářů bát o zbytky toho co jí nechali ...... poslechněte si tohle, něco v tom je... http://www.youtube.com/watch?v=4P7osjKRO6Y

Revoluce sice nic podstatného nevyřeší, protože problémy současného světa jsou v myslích jeho prvků...ale pokud co nejvíce myslí bude postupovat s vizí lepšího světa pro nás pro všechny je to ta nejlepší možná cesta z těch všech špatných .... Utrpení je součástí koloběhu všech společností a nedá se mu vyhnout, berme to tak až nás navštíví .... a nenechme se odradit.

Vyšlo na serveru Vaše věc, publikováno se souhlasem vydavatele

Foto: Zbyněk Pecák

Související:

Profesor Valtr Komárek: Odbory jsou měkké. Přitom jsme chudáci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…