Radek Pokorný: Premiér Sobotka balamutí veřejnost. Bruselská čekárna na smrt národů propadá chaosu

25.02.2016 16:20

Radek Pokorný se zamýšlí nad již jednou použitým trikem na obohacení naší země německým odpadem a zjišťuje, že až se o to naši západní sousedé pokusí znovu, bude pozdě.

Radek Pokorný: Premiér Sobotka balamutí veřejnost. Bruselská čekárna na smrt národů propadá chaosu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Premiér Sobotka obelhává veřejnost tvrzením, že není vůbec třeba chránit naše státní hranice, neboť se nám migrační vlna zcela jistě vyhne. Prý podobně jako minulý rok, kdy o nás vlastně jen lehce zavadila. Realita však může být velmi rychle o poznání dramatičtější. Až se dá jarní migrační domino do pohybu, přiřítí se vlna, která může být až desetkrát mohutnější než v minulém roce. Při představě, jak se na Německo hrne až deset milionů nezvaných hostů, tuhne i mnohým dosavadním „vítačům“ úsměv na rtech. Při hledání nových cest přes východní Balkán se této vlně nevyhneme. Ale může přijít i ze západu.

Sobotkova „vítačská“ guerilla v ČSSD vedená dienstbierovskou radikálně levičáckou klikou se bude premiéra snažit držet pod krkem jako dosud, aby z pudu politické sebezáchovy nezačal přeci jen před volbami alespoň naoko provádět nějaká sebeobranná opatření. „Hrdinným“ odmítnutím kvót a navržením celoevropského řešení spočívajícím v plotu na makedonské a bulharské hranici, se kterým Sobotku v Bruselu vyhodili (a on poslušně sklapl podpatky), totiž všechno jen začíná.

Bude zle

To, co se na Evropu valilo minulý rok, byla ve srovnání s tím, co nejspíše přijde letos na jaře, jen drobná rozcvička. Někteří bruselští činitelé znají dokonce i podrobnosti plánu přemístění 70 milionů imigrantů do Evropy, musí však své kolegy nadále chlácholit podobně, jako to děláme svým smrtelně nemocným mazlíčkům těsně před tím, než jim zvěrolékař píchne smrtící injekci. Není divu, že někteří mazlíčci se v ordinaci i přes všechno chlácholení začínají nespokojeně vrtět, někteří se dokonce snaží vyvlíknout z obojku a zachránit si život útěkem. Bruselskou čekárnu na smrt národů zvanou Evropská unie místy zachvacuje panika.

Už i předtím vzorně loajální Rakousko nyní tvrdě naléhá na Německo, ať jasně řekne, kdy smrtící experiment ukončí – tedy ať se vyjádří k otázce, kolik běženců ještě hodlá přijmout. Němci mezitím stejně tvrdě odsuzují přísnější režim na rakouských hranicích. Vídeň od minulého týdne přijímá denně pouze 80 žadatelů o azyl a dalších 3.200 uprchlíků posílá dále do Německa. Ke dramatu se schyluje na makedonské hranici, kde uvízly tisíce migrantů díky makedonským kontrolám. Z levice vládnoucí v Řecku se dle očekávání vyklubala převodová páka migrační mafie, „zásobující“ Evropu hordami migrantů z Turecka.

Vídeňská schůzka vyděšených států na balkánské trase, které si již uvědomují, že Řecko nejenže nechce chránit své hranice, ale má vzhledem k zavilé multikulturní agendě vlády zcela opačné zadání, paniku jen ještě více rozdmýchává. Co se bude dít dále, je patrné při pohledu na stále stoupající objemy migrantů a také na stále agresivnější „vítačskou“ kampaň, která nabírá na intenzitě i u nás.

Policejní provokace při demonstracích 6. února byly jen malou ochutnávkou z rejstříku naší „vítačské“ junty. Ta se i přes odpor většiny veřejnosti pokusí všemi prostředky zabránit opatřením proti divoké imigraci. Rozmístění co největšího množství migrantů je totiž jejím strategickým cílem, který se stále ještě nedaří uskutečnit. A pokud se nebude dařit po dosavadním způsobu, jsou i jiné cesty k otevření stavidel k multikulturnímu „obohacení“ naší země.

Vetřelci hledají cestičky

Akce s křesťanskými uprchlíky, které nám tajemná skupina Generace 21 teatrálně přivezla a předvedla jako cvičené medvědy, s jistými obtížemi plní svoji propagandistickou úlohu. Vedle toho, co vidíme denně v médiích, však existuje jedna velmi reálná hrozba: migrantské tlupy se zčistajasna objeví na našem území z jiného než očekávaného jižního či východního směru. Stále častěji se totiž objevují zejména v západních Čechách skupinky podivných snědých mládenců. Svědectví mnohých návštěvníků diskoték a nočních klubů včetně privátů vypovídají o tom, že se zájezdy „uprchlíků“ do českých bordelů v pohraničí pomalu stávají masovou záležitostí a prudce zvyšují jak kriminalitu, tak i dlouhodobě skomírající zisky nevěstinců i pouličních prostitutek (a na ně navázaného organizovaného zločinu) v regionu.

Aby toho nebylo málo, přibyl k tomuto fenoménu jeden další, možná ještě nebezpečnější. Němečtí podnikatelé, kteří vlastní (buďto přímo, nebo přes prostředníky) mnoho nemovitostí v pohraničí, se začínají orientovat na „perspektivní“ uprchlický byznys. Přivážejí v autobusech a mikrobusech bez většího povšimnutí uprchlíky, kteří jsou v Německu vyhoštěni, nebo už pro ně zkrátka nezbývá místo. Migranty následně ubytovávají ve svých ubytovnách, hotelích a penzionech - vše prý v souladu se zákonem - ale hlavně bez jakékoliv pozornosti našich úřadů.

Jsme přece v Evropské unii, kde máme díky Schengenu vymoženost volného pohybu osob. Nějaké hranice jsou přežitkem! Tak proč by si nemohl německý podnikatel dovézt z Německa hosty do svého soukromého podniku? Zvláště ve chvíli, kdy - jak potvrzují mnohá svědectví - dostávají tito obchodníci s lidmi štědré dotace na vývoz a zabezpečení uprchlíků přímo od německých úřadů. Ty si tak testují, jak se zbavit problému, s nímž si nevědí rady.

Operace „vývoz“

Celá tato operace nejvíce připomíná nedávnou kauzu dovozu nelegálního odpadu, který k nám přes (neexistující) hranice z Německa proudil pod plachtami kamionů. Napěchované náklaďáky začaly tunami odpadu plnit český venkov. Stačilo sehnat bílého koně, koupit na něho chátrající kravín či cihelnu a napěchovat celý objekt odpadky z Německa. I na tomto odpadkovém byznysu se údajně podílely německé úřady.

Mapa imigrantských zařízení v Německu

Dnes se „nebezpečný náklad“, s nímž si Německo neví rady, valí přes hranice znovu. Na rozdíl od plastových lahví a azbestových desek se tento „materiál“ pochopitelně nedá na náklady státu zlikvidovat. Stane se tak základem obrovského problému, jehož rozsah v současné době ještě ani nedohlédáme.

Obyvatelé Nejdku u Karlových Varů, či dalších příhraničních obcí, by o tom mohli vyprávět. Minulý týden se takovýto zájezd usadil dokonce i pár kilometrů od Prahy - ve Staré Boleslavi. Cest, jak k nám dostat migranty po dobrém či po zlém, každý den přibývá.

Vláda to ví - a nic nedělá. Až se "ucho utrhne" rozjedou se naši papaláši zase do Bruselu na nějaký další summit. A hranice budou dál otevřené. Pokud to Sobotkovi a spol. dovolíme. Je pět minut po dvanácté.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…