Macek (ODS): Multikulti překorektní politikové strkají před muslimskou invazí hlavy do písku

23.09.2010 6:15

Pondělní glosy Miroslava Macka

Macek (ODS): Multikulti překorektní politikové strkají před muslimskou invazí hlavy do písku

Kdyby byla před léty politická vůle přijmout ucelenou reformu zdravotnictví, mohla být dneska přesně ta doba, kdy by se (mimo vrozené vady, nádory a pár dalších diagnóz) vše ostatní ve stomatologii mohlo od 15 let věku platit - po letech výuky a šíření prevence by se nikdo nemohl vymlouvat na to, že "nechtěně" zanedbal péči o svůj chrup. Prostě: vyzkoušený švýcarský model.

Takto je souhlasné pokyvování ministra zdravotnictví Hegera k pochopitelnému tlaku stomatologů, aby se za plomby platilo, jen dalším důkazem absolutní nepřipravenosti a neprovázanosti reformních kroků a reformního adhocismu. Což, obávám se, neplatí jen ve zdravotnictví. Tristní to pohled!

Ve švédské předvolební kampani vybudil emoce televizní klip Švédských demokratů, kteří mají ve volebním programu mj. omezení přistěhovalectví o 90 %. Spot ukazuje dlouhou frontu lidí na sociální dávky, v níž náhle předběhne švédskou penzistku skupina muslimských žen v burkách s kočárky.

Předseda strany Jimmie Akesson tvrdí, že nárůst muslimské populace ve Švédsku je pro zemi největším nebezpečím od druhé světové války.

Politoložka Jenny Madestamová ze stockholmské univerzity k tomu říká: "Rovnostářské ideje se vytrácejí a lidé jsou stále více individualističtí".

Podle jiných je za vzestup pravice odpovědná recese a nárůst nezaměstnanosti.
Osobně vidím problém zcela jinde: v nárůstu muslimské imigrace a jejich rychlému množení, přičemž multikulti překorektní politikové před tímto reálným budoucím nebezpečím strkají hlavu do písku. Čím déle ji ovšem v tom písku budou mít, tím větší průšvih v toku času nastane.

Dnešní zpráva Petry Procházkové z afgánských voleb, publikovaná v LN: Osm procent volebních středisek se v sobotu ráno nespojilo s Ústřední volební komisí v Kábulu, protože se členové volebních komisí nedokázali prostřílet na svá pracovní místa.
Ale podivná hra na demokracii stále pokračuje, dodávám...

Další ukázka současné zdeúřední češtiny, tentokrát z úst mluvčího Útvaru rychlého nasazení, vyjadřujícího se k zatčení advokáta Julia Kramariče:
" Mohu jen potvrdit, že proběhla realizace našeho útvaru..."

Více:
Paulczynski (ODS): Ano, ten Islám je mírumilovný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: viditelny-macek.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.