Řápková (ODS): Odstupuji z funkce zastupitelky Chomutova

30.05.2011 8:50

Nechci odbývat činnosti, které souvisí s funkcí zastupitelky ani poslankyně. Kromě běžných povinností poslankyně ve sněmovně jsem časově velmi zaneprázdněna v souvislosti s návrhy, které předkládám. Chci také zůstat v kontaktu s Vámi občany. V kanceláři jsem Vám k dispozici vždy v pondělí nebo jiný den po domluvě.

Řápková (ODS): Odstupuji z funkce zastupitelky Chomutova

Vážení přátelé,

ráda bych Vám oznámila, že jsem se v pondělí 16. června 2011 rozhodla skončit jako zastupitelka. Vzdání se zastupitelského mandátu Statutárního města Chomutova jsem zvažovala již delší dobu. Jsem zvyklá věnovat se své práci naplno.

Nechci odbývat činnosti, které souvisí s funkcí zastupitelky ani poslankyně. Kromě běžných povinností poslankyně ve sněmovně jsem časově velmi zaneprázdněna v souvislosti s návrhy, které předkládám. Mimo jiné jsem členkou dvou  sněmovních výborů, místopředsedkyní podvýboru a stálé komise.

A hlavně, každé pondělí jsem v kontaktu s Vámi občany ve své poslanecké kanceláři. Samozřejmě si se mnou můžete sjednat schůzku i mimo tradiční pondělky. A právě i vůči Vám, občanům, poslední dobou cítím značnou časovou tíseň. Raději se budu věnovat řešení Vašich problémů, než sedět nad stohy papírů, které jsem si musela načíst na jednání zastupitelstva.

Děkuji za dotazy, které mi posíláte, a přeji Vám krásný den!

Ivana Řápková

Zdroj: rapkova.cz

Dotaz Ivaně Řápkové můžete položit ZDE

##MINIPAS 2025##

Dále čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.