Vokšay (SBB): Žijeme ve světě mediálních lží a manipulací

30.03.2011 14:00

Bohužel je to tak. Celé lidstvo je obelháváno a manipulováno médii tak, jak si přejí politici a mocní, ovládající současnou lidskou populaci a civilizaci.

Vokšay (SBB): Žijeme ve světě mediálních lží a manipulací

A je zcela jedno, jestli jsou to média západní, východní, evropská, americká, asijská nebo blízkovýchodní ...... všechna pracují na objednávku.

Nejpřesvědčivější svědectví jsem zatím viděl na videu v rozhovoru s bývalým dopisovatelem německé veřejnoprávní televize ARD - ZDF, specialistou na blízký východ, Christophem Hörstelem.
Praktiky médií, management teroru, blízký východ, válka v Afgánistánu, Íráku, a další témata jako náboženství a blízkost křesťansví a islámu, politických zájmů USA atd... všechna tato témata jsou na videu detailně rozebrána.... můžete sami zhlédnout zde

O manipulaci s fotografiemi a videem v agentuře Reuters v případě informací o konfliktu mezi Izraelem a Palestinci se také všeobecně ví.

O tom, jaká mediální masáž a propaganda provází právě probíhající konflikt v Libyi, kde vojska NATO místo mírového zajištění bezletové zóny provádějí intervenční válku a bezostyšně tak porušují rezoluci OSN. Nejvyšší představitelé Pentagonu sice netuší proč do Libye poslali umírat své vojáky, ale prý je to baví a moc se jim to líbí .... :-( důkaz zde

To naopak francouzský zakomplexovaný führer velmi dobře ví proč válku v Libyi rozpoutal ..... viz. zde

No, a nakonec jsme svědky neskutečné manipulace i u nás v ČR.  Dnes jsem zahlédl titulek v tomto znění:

SANEP: Češi spojenecký útok v Libyi podporují

...... nemohl jsem tomuto titulku uvěřit, protože v mém okolí neznám člověka, který by válečné akce v Libyi podporoval, a tak jsem si článek přečetl. A nestačil jsem se divit, když jsem našel tyto údaje:

průzkum společnosti SANEP byl proveden ve dnech 24. - 29. března 2011 na vybrané skupině 10.691 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18-69 let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci respondentního panelu 200 tisíc registrovaných uživatelů 25.438 dotázaných.Statistická chyba u uvedené skupiny obyvatel se pohybuje v rozmezí +-1,5%. Kontrola daného vzorku byla provedena triangulační datovou metodou.

Více jak dvě třetiny respondentů (77,8%), kteří představují reprezentativní vzorek domácí populace, sledují aktuální dění v Libyi

Názor, že situace v Libyi byla natolik vážná, aby si vyžádala koordinovaný vojenský zásah spojenců v čele s Francií či USA, zastává 43,7% dotázaných.

S přijetím rezoluce RB OSN č. 1973 k Libyi, která dovoluje spojencům mimo jiné užít všech nutných prostředků, včetně vojenských, k ochraně libyjského civilního obyvatelstva, vyslovilo souhlas 49,7% dotázaných.

Nadpoloviční většina respondentů (53,9%) je však proti tomu, aby Česká republika, byť člen NATO, jakýmkoliv způsobem podpořila vojenskou kampaň "Odyssey Dawn", která byla pod dočasným vedením spojenců, jež budou v jejím vedení vystřídáni Severoatlantickou aliancí.

Výrazná většina dotázaných respondentů (70,1%) se staví proti přímé a aktivní účasti České republiky ve vojenských akcích na území Libye vedených proti Muammaru Kaddáfímu.

Musím tedy konstatovat: !!! Ze žádných uvedených údajů, které SANEP zveřejnil nevyplývá nic, z čeho by bylo možno relevantně a pravdivě zdůvodnit název článku. Nikde průzkum neodhalil, že by i jen nepatrná většina respondentů souhlasila zásahem mezinárodních sil proti režimu plukovníka Kaddáfího. Uváděné nadpadesátiprocentní údaje odhalují občany, kteří sledují situaci, a kteří se staví proti přímé a aktivní účasti ČR ve vojenských akcích!!!

Mám tedy chuť se ptát: Co a kdo dal redaktorům SANEPU právo lhát veřejnosti a zveřejňovat informace, které tvrdí, že Češi podporují zásah v Libyi? Údaj 49,7% respondentů, kteří údajně vyslovilo souhlas s rezolucí RB OSN, pro užití všech nutných prostředků k ochraně obyvatelstva, takové právo rozhodně nikomu nedává. Kde vzala průzkumová agentura tu odvahu a drzost zveřejnit takové závěry a manipulovat veřejným míněním? 43,7% ani 49,7% prostě nikdy není a nebude většina!

Už nejsme manipulováni jen kvůli volbám, ale kvůli naprosto všemu, i kvůli válkám v jiných zemích, kvůli mocenským zájmům Francie a internetovým humanitárním bombometčíkům, kteří hrají reálné a kruté války jako počítačovou hru. Opravdu bych si přál mít alespoň chvíli tu moc, abych mohl všechny ty "hrdinné" humanitární válečníky poslat do první linie v plné polní.

Více:
Zásah v Libyi je nutný, shodují se Češi. Ale bez nás, dodávají
MZV: Podporujeme rozšíření zapojení NATO do operace v Libyi

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Vokšay - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.