Liberec: Klienti centra zdravotní a sociální péče vyjeli na výlet

22.12.2016 16:45

Úžasný den prožili klienti a zaměstnanci keramické dílny Centra zdravotní a sociální péče Liberec.

Liberec: Klienti centra zdravotní a sociální péče vyjeli na výlet
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Na desátou hodinu vyjeli na návštěvu do Oblastní charity Domu pokojného stáří, domova Svatého Vavřince v Chrastavě, kam je pozvala sociální pracovnice. Ve společenské místnosti na ně čekaly místní obyvatelky s vlastnoručně napečeným cukrovím, krásný vánoční stromeček, usměvavý personál a herečka libereckého divadla Štěpánka Prymková, která klientům na jejich přání recitovala z kytice a zpívala vánoční koledy a doprovázela je na klávesy.

Naši klienti se v prostředí charity úplně rozzářili a nasáli vánoční atmosféru se svými vrstevníky. Vedoucí tohoto zařízení hrála na kytaru a zpívala vánoční koledy spolu se svými zaměstnanci a všemi přítomnými klienty. Klienti si dali kávu, ochutnali cukroví a předali sociální pracovnici Věrce dárek - svatou rodinu, vyrobenou v naší keramické dílně. Naši klienti na oplátku obdrželi anděla jménem Vavřinec, kterého vyrobili klienti z Oblastní charity. Tato návštěva zanechala u našich klientů spoustu zážitků, kde smích střídaly i slzičky.

Z Chrastavy se jeli naši klienti ještě podívat na vánoční trhy k Liberecké radnici, objeli náměstí, na kterém viděli krásně nazdobený vánoční stromeček, prodejní stánky a poté se vydali do Pražské ulice, kde z auta sledovali vánoční atmosféru v našem krásném městě. Klienti a zaměstnanci prožili den plný krásných zážitků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…