Mladá Boleslav: Rada města schválila granty na rok 2011

25.03.2011 13:09

Rada města ve čtvrtek projednala a schválila granty města Mladá Boleslav na rok 2011.

Mladá Boleslav: Rada města schválila granty na rok 2011

Rada schválila celkem 48 grantů, u kterých bude podpora města do výše 50.000 korun a souhlasila s jedním grantem pro DDM, u kterého je tato podpora vyšší a musí ji ještě projednat zastupitelstvo. Dvě žádosti o grant byly odloženy a budou projednány po doplnění informací. Zástupci vedení města o tom dnes informovali na tiskové konferenci.

"Jednání probíhala ve dvou kolech v šesti komisích rady města a po dohodě se všemi předsedy komisí jsme se shodli na rozdělení částek. MUsím pochválit předsedy i členy komisí, protože letos odvedli opravdu dobrou práci. Výsledek v podstatě je ten, že jsme včera rozhodli o přidělení grantů v celkové výši 990.000 korun. Granty směřují do oblasti sportovní, kulturní, sociální, životního prostředí. Myslím si tedy, že si na své přijde množství organizací a jsem přesvědčen, že ve městě tak bude zhruba 50 akcí, které opravdu budou stát za to," řekl náměstek primátora Daniel Marek. "Chci se připojit s poděkováním komisím, protože jejich práce opravdu nebyla jednoduchá. Je důležité vědět, že o rozdělení peněz na granty se nerozhoduje jen v radě města, ale předchází mu právě podrobné projednání v komisích," řekl primátor Raduan Nwelati.

V příloze najdete seznam schválených grantů.

Další zprávy z Mladé Boleslavi naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…