Praha 3: Na Jiřího z Poděbrad proběhne akce ke Dni Země

07.04.2011 18:02

Na přelomu měsíců dubna a května se v 19 pražských městských částech uskuteční další ročník informační odpadové kampaně pro veřejnost. Akce v rámci oslav Dne Země, který připadá každoročně na 22. dubna, proběhne v Praze 3 dne 14. dubna na náměstí Jiřího z Poděbrad .

Praha 3: Na Jiřího z Poděbrad proběhne akce ke Dni Země

Na náměstí Jiřího z Poděbrad, kde se akce koná bude 14. dubna od 10.00 do 18.00 hod. v provozu informační stánek, na kterém budou probíhat všestranné informační aktivity k problematice ochrany životního prostředí v Praze. Nosným tématem bude problematika třídění a recyklace odpadů a vzhledem k tomu, že rok 2011 byl OSN vyhlášen Mezinárodním rokem lesů, v letošním roce také tématika lesa.

K dispozici budou různé informační materiály týkající se problematiky odpadů nebo zeleně. Občané budou mít také možnost prohlédnout si ukázky sběrných nádob a sběrové techniky. V neposlední řadě budou probíhat tematicky zaměřené hry a soutěže pro děti, mládež i dospělé.

Programy a soutěže budou realizovány kvalifikovanými lektory Ekocentra Koniklec.

Kde:
nám. Jiřího z Poděbrad (naproti ZŠ č.7,8/1685)

Kdy:
14. dubna, 10.00 - 18.00 hod.

Informační kampaň je, stejně tak, jako tomu bylo v předchozích letech, organizována Magistrátem Hlavního Města Prahy ve spolupráci s městskými částmi, se svozovou společností Pražské služby a.s., autorizovanou obalovou společností EKO-KOM a.s. kolektivními systémy a vybranou neziskovou organizací věnující se ekologické výchově v Praze.
-red-

Dálší zprávy z Prahy 3 čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha3.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…