Praha 5: Filmové melodie rozezní Kinského zahradu

27.09.2017 14:56

Městská část Praha 5 společně s Pražským filmovým orchestrem a dirigentem Jiřím Koryntou zve všechny občany v sobotu 7. října do Kinského zahrady na speciální koncert, který zaujme i ne fanoušky vážné hudby – tématem budou totiž filmové melodie!

Praha 5: Filmové melodie rozezní Kinského zahradu
Foto: MČ Praha 5
Popisek: Radnice Prahy 5

Co mají společného Star Wars, Robin Hood, Poklad na stříbrném jezeře a mnoho dalších? Objeví se společně na Městské části Praha 5 v rámci Open air koncertu filmových melodií – a to ne na filmovém plátně, jak bývá zvykem ale na podiu v Kinského zahradách, které ten den bude sloužit Pražskému filmovému orchestru. Pořadatelem je Městská část Praha 5 a vstupné je pro všechny zdarma.

„Jsme rádi, že kulturní život naší městské části je stále bohatší a láká i občany z ostatních městských částí a turisty z celé republiky.“ upřesňuje starosta MČ Praha 5 Ing. Pavel Richter (TOP 09). Proč se městská část rozhodla uspořádat zrovna koncert filmových melodií, vysvětluje zástupce starosty, Bc. Lukáš Herold (ODS), který má kulturní agendu v gesci: „V kultuře je velmi těžké vyhovět všem – někdo má rád divadlo, někdo film, jiný country hudbu. Jsem přesvědčen, že tento koncert nadchne kohokoliv – melodie jsou z nejznámějších filmů a v kombinaci s krásným prostředím Kinského zahrad nabídne zážitek i pro občany, kteří budou na orchestru poprvé v životě.“

Pro zájemce je nejlepší dopravní spojení autobusem 176 na zastávku Kobrova nebo tramvajemi 9, 12, 15, 20 na zastávku Švandovo divadlo. Více informací nabídnou webové stránky městské části Praha 5 www.praha5.cz nebo Facebookový profil www.facebook.com/mcpraha5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…