Znojemská beseda už zná jméno svého nového ředitele

21.01.2011 14:02

Znojemská beseda, příspěvková organizace města Znojma, která se stará o kulturní dění ve městě, má nového ředitele Ing. Dušana Vargu.

Znojemská beseda už zná jméno svého nového ředitele

Rada města Znojma včera na svém zasedání akceptovala návrh sedmičlenné výběrové komise a přijala do funkce ředitele Znojemské besedy Ing. Dušana Vargu.

Do funkce nastoupí od 1.února 2011. „Inženýra Vargu doporučila výběrová komise zejména pro jeho manažerské schopnosti. Právě ty Znojemská beseda, coby organizace, v tuto chvíli nejvíce postrádá. Věřím, že pan Ing. Varga vnese do naší příspěvkové organizace pevný řád," sdělil po zasedání Rady města MUDr. Zbyšek Kaššai, starosta Znojma.

Jednatřicetiletý Dušan Varga se narodil ve Znojmě. Do funkce ředitele Znojemské besedy nastupuje z firmy Wistron InfoCom Czech, s.r.o., kde působil na manažerské pozici.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…