Kukla (ANO): Krásné léto u moře, doma nebo na chalupě

29.07.2022 22:24 | Komentář

Dva měsíce letních prázdnin jsou tady a každý je plánuje podle svého. Někdo balí k moři, jiný na chalupu a další si bude užívat volné dny doma, třeba s výlety do blízkého i vzdáleného okolí.

Kukla (ANO): Krásné léto u moře, doma nebo na chalupě
Foto: archiv politika
Popisek: Zastupitel Kraje Vysočina Martin Kukla (ANO)

Ať už to máte jakkoliv, nenechte se odradit těžšími časy, se kterými se poslední dobou potýkáme, a užijte si léto naplno. 

Anketa

Podporujete zavedení eura v ČR? (Ptáme se od 25. 7. 2022)

hlasovalo: 39127 lidí

I když plánuji volné dny, stále se s těmi těžkými časy na krajské i celostátní politické úrovni snažím něco dělat a pomáhat, kde to jde. Aktivně předkládám návrhy na pomoc lidem, zasazuji se o plošné snížení DPH na paliva (nějak na tu dovolenou dojet musíme) a energie (při svíčkách je to romantika, ale celý týden už je trochu moc), což by nám všem v této době nejvíce pomohlo. To samé nemůžeme říct o virtuálním deštníku proti drahotě, který předkládá vládnoucí koalice.

Kromě paliva potřebujeme na místo naší dovolené dojet a skvělé je, když můžeme využít opravené a komfortní silnice. Mrzí mě, že ani po dvou letech vládnutí nedokázalo současné krajské vedení úspěšně dotáhnout k realizaci obchvat Jihlavy, a vlastně ani nevím o žádném novém projektu, se kterým by přišli a který by nezůstal po nás – minulém vedení. Mám trochu obavy, že jim to vyhovuje. 2,4 mld., které zůstaly v padlé Sberbance, jsou v nedohlednu, tak si raději budeme hrát na mrtvého muže, vše odkládat a posouvat, jenže to Vysočině nepomůže…

Užijte si krásné léto, a pokud vás bude i o prázdninách zajímat dění na Vysočině, můžete mě sledovat například na Facebooku, nebo mi napsat, co vás trápí, případně za mnou zavítat do regionální poslanecké kanceláře – každé pondělí jsem v centru Havlíčkova Brodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…