Laudát: Kdoví, jestli Jie ještě žije

15.05.2019 13:27

Komentář na facebookovém profilu k Zemanovu lobbování za české firmy.

Laudát: Kdoví, jestli Jie ještě žije
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Zeman: "jsem lobbista za české podniky". Laudát: "houby s octem": nevím, jak jinde v českých krajích, ale u nás na Vysočině bylo synonymem ke slovu kulový také heslo houby s octem (říkalo se s voctem), potom občas i slova, která nechci na síti psát. To je moje reakce na Zemanovu sebechválu při návštěvě Maďarska. Být podnikateli, tak si dám velký pozor na Zemanova moudra a doporučení s ekonomickými dopady. Pominu všeobecně známé karamboly s PPP výstavbou dálnice D47, "privatizaci" (spíš výprodej) strategických českých firem apod.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Ale pokud se týká zahraničí - jako by ještě nestačil bankrot slibovaných čínských investic, několik zahučených českých investic garantovaných státem v Rusku (apropó - slyšel někdo, jestli zabrala přímluva Zemana u Putina, aby nám je zaplatili? Nikde se o tom už nepsalo). No a teď nahání české podnikatele, aby se podíleli na výstavbě jaderné elektrárny Rosatomem v Maďarsku. Poslední informace v médiích před měsíci hovořily o tom, že se realizace protahuje, že Maďaři už platí a nic. Největším počinem posledních Zemanových ekonomických misí je tedy zjištění, či spíš ujištění, že jeho čínský poradce JIE JEŠTĚ ŽIJE. Tak alespoň nějaký nehmatatelný výsledek. Nehmatatelný, protože šlo o nehmotné tvrzení čínské strany. Fyzicky osobu Jie neukázali. Tak kdoví, jestli Jie ještě žije.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.