Laudát (KAN): Před českým bordelem jsme si rovni

14.10.2019 16:59

Komentář na facebookovém profilu k nepořádku v areálu motolského krematoria během rozloučení s Karlem Gottem

Laudát (KAN): Před českým bordelem jsme si rovni
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Vrcholem posledního rozloučení s Karlem Gottem bezesporu byla zádušní mše v katedrále sv. Víta. Důstojné, emotivní, lidské. O to větší šok museli zažít nejbližší pozůstalí na dvorku motolského krematoria. To skutečně poslední sbohem nejbližších pozůstalých ostatkům zemřelého se odehrávalo v odpudivých kulisách, které by směle mohly soutěžit s nějakými snad už opuštěnými ghetty, nebo skladem odpadků. Vedení Pohřební služby hl.m Prahy muselo přece o akci vědět a je otázkou, proč prostor nějak neupravilo? Nejde však jen o pohřeb Karla Gotta. Jak si vůbec někdo může dovolit takový binec na místech, která jsou poslední vstupní branou na konci fyzické existence člověka? Pokud chce někdo z vedení Prahy občanům vykládat, že město spravuje zodpovědně, tak zítra ředitel pohřební služby skončí.

Jestli chtěl někdo vidět, jak funguje při pohřbu česká katolická církev a "veřejný" sektor, tak měl nechtěnou možnost. Vážení, neštve už vás ten neuvěřitelný bordel v téhle zemi? A nebo už tenhle národ na víc nemá? V dobách, kdy ještě Václav Klaus starší byl ve formě, tak říkal: "Prosím vás, začnete každý u sebe. Ukliďte si svoje pozemky, svůj domek, okolí, kde bydlíte". Tak pánové z Motola: "Ukliďte si svůj dvorek. Kšeft z pohřbů máte tak velký, že se o tom mnohým ani nezdá."

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…