Litoměřice: Odbor sociálních věcí a zdravotnictví podpoří sociální služby i fairtrade

11.12.2017 7:34

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví vyhlašuje na rok 2018 zajímavé dotace a granty. Podpoří sociální služby, sociální a zdravotní aktivity i fairtrade.

Litoměřice: Odbor sociálních věcí a zdravotnictví podpoří sociální služby i fairtrade
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„V roce 2018 jsme vyhlásili tyto tři hlavní dotace: Podporu sociálních služeb, podporu sociálních a zdravotních aktivit pro občany města a podporu fairtradových aktivit a globální odpovědnosti. Cílem je zajištění široké a kvalitní nabídky sociálních služeb určených veřejnosti,“ vysvětlila Renáta Jurková, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví.

Na podporu sociálních služeb pro rok 2018 město uvolní částku 8 milionů Kč. O dotaci mohou žádat fyzické nebo právnické osoby s trvalým bydlištěm nebo sídlem na území ČR, které poskytují sociální služby dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění. Oprávněným žadatelem nejsou příspěvkové organizace zřízené městem Litoměřice.

Pro program podpory sociálních a zdravotních aktivit pro občany města Litoměřice na rok 2018 město poskytne 250 tisíc Kč. Tento dotační program byl vytvořen s cílem podpořit sociální a zdravotní aktivity pro občany města Litoměřice. Je systémem podpory organizacím, institucím i aktivním občanům, kteří chtějí přispět ke zlepšení života v této oblasti.

Program podpory fairtradových aktivit a globální odpovědnosti v Litoměřicích 2018 bude dotován částkou 180 tisíc Kč. Dotace je určena jako kompenzace nákladů fairtradových aktivit a globální odpovědnosti konajících se na území Litoměřic.

Všechny potřebné dokumenty naleznou žadatelé na webu města: https://www.litomerice.cz/dotace

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu