Nwelati (ODS): Morální hodnoty naší společnosti upadají

28.10.2014 20:28

Město Mladá Boleslav uspořádalo 28. října vzpomínkové setkání u příležitosti 96. výročí vzniku samostatného československého státu. Na Komenského náměstí u památníku padlým legionářům se sešli zástupce města Mladá Boleslav, legionářů a několik desítek lidí.

Nwelati (ODS): Morální hodnoty naší společnosti upadají
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

„Tato výročí si musíme neustále připomínat, a to především v současné době, kdy upadají morální hodnoty naší společnosti a hrdost na to, že jsme Češi. Je důležité, aby mladí lidé znali naši historii a věděli, čím vším si museli naši předci projít v boji za svobodou a za demokracii. O to více si pak budou všeho vážit,“ řekl dnes primátor města Raduan Nwelati, který společně s náměstky primátora položil k pomníku věnec.

Květiny také položil poslanec Adolf Beznoska (ODS) a krajský radní Karel Horčička (ČSSD). O kulturní program se postaral Podnikový dechový orchestr Škoda Auto společně s mažoretkami Kopretinky. Projev k historickým souvislostem pronesl Jiří Filip. Státní hymnu zazpíval náměstek primátora Michal Kopal (ODS).

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…