Šmída (ČPS): Piráti se sjedou v Přerově na mezikrajové workshopy a teamubuilding

15.06.2014 17:40

Poslední červnový víkend se Piráti sjedou do Přerova, aby se vzdělali ve vnitrostranických systémech, ale také aby se lépe poznali, diskutovali a stmelili kolektiv. Akce je veřejná, přijďte se přesvědčit sami, o kolik jsou Piráti jiní, než ostatní.

Šmída (ČPS): Piráti se sjedou v Přerově na mezikrajové workshopy a teamubuilding
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

O víkendu 28.-29. června 2014 se v Přerově v restaurantu Vista uskuteční mezikrajové setkání členů a příznivců Pirátské strany, aby si mezi sebou vzájemně vyměnili zkušenosti a prodiskutovali možnosti vzájemné spolupráce.

Kromě Pirátů z olomouckého krajského sdružení jsou očekáváni také pirátští zástupci ze Zlínského, Moravskoslezkého a Jihomoravského kraje.

Na programu bude celá řada školení, zaměřených na používání vnitrostranických systémů (fórum, Piznam, Mumble, Pad, apod.), v sobotu odpoledne Piráty navštíví bývalá senátorka a zástupkyně ombudsmana Jitka Seitlová, která hodlá v podzimních volbách do senátu znovu kandidovat a s Piráty jedná o případné podpoře. Od diskuse s kandidátkou si Piráti slibují bližší seznámení se s jejími názory a pohledy na politiku obecně. V podvečerních hodinách proběhne pirátský teambuilding.

Akce pokračuje v neděli od 10:00 dalšími workshopy. Souběžně s nimi proběhne během nedělního odpoledne veřejně přístupné výjezdní zasedání olomouckého krajského sdružení, na němž budou, mimo jiné, přijati do našich řad zájemci o členství v Pirátské straně. Pokud tedy máte i Vy zájem podporovat pirátské myšlenky, není nic jednoduššího, než splnit podmínky pro vstup a dostavit se například právě na toto nedělní zasedání do Přerova.

Na pirátském víkendu jsou vítáni nejenom členové a příznivci Pirátů, ale také všichni z vás, kteří máte zájem se o činnosti Pirátů dozvědět více, nebo chcete Piráty jen osobně poznat.

Více se o pirátském víkendu můžete dozvědět na Facebooku, nebo na našem fóru.

Program

Sobota
9:30 - 10:00 Přivítání a organizace
10:00 - 11:30 - Host: kandidátka do senátu Jitka Seitlová
12:00 - 13:00 - oběd
13:00 - 14:30 - školení VP (Téma: Emaily a mailer, Wiki - orientace a editace)
14:30 - 15:00 - přestávka
15:00 - 16:55 - školení VP (Téma: Přijímání a vyřazování členů + přihlášky)
17:00 - 18:30 - školení VP (Téma: Fórum - orientace, uživatelské nastavení, skupiny, pokročilá práce a moderace + Mumble a Pad)
18:30 - ??:?? - teambuilding
Neděle
10:00 - 12:00 - školení VP (Téma: Hospodaření a Rozpočtování)
12:00 - 13:00 - oběd
13:00 - ??:?? - veřejné výjezdní zasedání KS OLK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce