Večerková (ANO): V Otrokovicích se bude opět sadit stromořadí

23.09.2022 22:13

Strávit společný čas, mít společné zážitky, a především udělat něco pro přírodu – to je cíl akce Sázíme budoucnost, do níž se již třetím rokem zapojuje i město Otrokovice.

Večerková (ANO): V Otrokovicích se bude opět sadit stromořadí
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Letos se budou stromy sázet v sobotu 1. října 2022 podél obslužné komunikace k elektrorozvodně Jaříč v blízkosti dálnice. Stromořadí naváže na loňskou výsadbu. 

Anketa

Jak budete volit v komunálních volbách?

hlasovalo: 11074 lidí

Vloni tam lidé vysadili celkem pětapadesát nových stromů, letos je pro výsadbu připraveno 48 stromů. Javory, lípy i ovocné stromy budou lidé sadit do předem vyhloubených jam. K dispozici pak budou mít výživové tablety a nářadí, aby strom zasadili. Poté jej opatří cedulkou vydanou na základě registrace. „Tato akce je určena především pro rodiny s dětmi. Je důležité našim dětem ukázat, že nám není lhostejné životní prostředí kolem nás, a aktivně je do výsadby stromů zapojit. Doufám, že za pár let se s hrdostí budou dívat na to, jak stromy vyrostly a budou rády, že si svůj strom mohly vysadit,“ věří starostka města Hana Večerková.

Připojte se i Vy k iniciativě SÁZÍME BUDOUCNOST a zasaďte budoucnost svých dětí, vnuků, rodných obcí, krajiny a domova, které máte rádi. Učme svým příkladem děti lásce k přírodě a ekologii.

Zájemci o výsadbu se mohou zaregistrovat do 29. září na e-mailu jirankova@muotrokovice.cz a poté přijít v sobotu 1. října 2022 mezi 8. a 11. hodinou na určené místo. Pro všechny účastníky je zdarma zajištěno drobné občerstvení a dárek pro děti. Připraveno je také opékání špekáčků.

Stromy budou financovány z Programu péče o krajinu, Ministerstva životního prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.