Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2018 12:54:00

Město opraví chodník na Masarykově ulici u kostela sv. Jakuba

Město opraví chodník na Masarykově ulici u kostela sv. Jakuba

Valašské Meziříčí opraví další chodník ve městě.

V nejbližších dnech se začne pracovat na pokládce nového povrchu chodníku na ulici Masarykova, který vede od ulice Nádražní po ulici Zámecká podél kostela sv. Jakuba. Společnost TS Valašské Meziříčí s. r. o. opraví chodník za necelých pět set tisíc korun.

„Oprava potrvá do půlky listopadu.  Bude položena nová zámková dlažba o rozloze 330 metrů čtverečních a upraven výškový rozdíl na začátku chodníku, který vznikl vybudováním nového kruhového objezdu. Součástí prací bude i výměna obrub,“ sdělil starosta města Robert Stržínek.

Děkujeme všem občanům i návštěvníkům města za trpělivost a prosíme o respektování vyznačeného dopravního značení po celou dobu realizace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama