Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2018 9:36:43

Nová sportovní hala dostala od kraje zelenou

Nová sportovní hala dostala od kraje zelenou

Sportovci ve Valašském Meziříčí se brzo dočkají nové sportovní haly. Její stavbu schválila Rada Zlínského kraje.

 Jde o výstavbu nové sportovní haly a rekonstrukci stávající tělocvičny na Integrované střední škole – Centru odborné přípravy a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky Valašské Meziříčí.

„Půjde o společnou investici kraje a města Valašské Meziříčí, která mimo jiné pomůže vyřešit nedostatek kapacit pro sportovní vyžití ve městě. Kromě výuky bude moci být hala využívána také pro konání sportovních akcí většího rozsahu," uvedl v tiskové zprávě Zlínského kraje hejtman Jiří Čunek.

Zlínský kraj bude jako vlastník předmětných nemovitostí plnit funkci investora a stavebníka. Celkové investiční náklady na výstavbu nové haly by měly činit bezmála 150 milionů korun. Upřesnění ceny vzejde až z projektové dokumentace. Samotná realizace je v plánu od června 2019 do března 2020.

„Město Valašské Meziříčí si sportovní halu rozhodně zaslouží. Konečně bychom mohli sportovcům nabídnout hrací plochu potřebných rozměrů. Žádná tělocvična ve městě totiž odpovídající parametry nemá,“ řekl starosta Valašského Meziříčí Robert Stržínek a doplnil: „Jsem rád, že tento investiční záměr schválila rada kraje a můžeme se tak společně pustit do další práce.“

Velikost hrací plochy je navržena o rozměrech 44 x 22 metrů. Hlediště haly pojme až 400 diváků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama