Mgr. Robert Stržínek

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2018 13:43:55

Starosta Valašského Meziříčí: Sedm nominovaných zanechalo nesmazatelnou stopu

Starosta Valašského Meziříčí: Sedm nominovaných zanechalo nesmazatelnou stopu

vydáno 03.01.2018 Radnice ocení další osobnosti. Poděkovat lidem a připomenout si jejich dobré skutky, kterými se značnou měrou zasloužili o rozvoj Valašského Meziříčí, se opět rozhodli členové zastupitelstva.

 Na prosincovém jednání se zastupitelé zabývali pravidelným udílením významných ocenění za rok 2017. Pro letošní rok vybrali sedm osobností, které se zasloužily o rozvoj či propagaci města. „Jsem rád, že můžeme ocenit lidi, kteří ve svém životě dělají zajímavou práci, která přináší prospěch městu i jeho občanům. Sedm nominovaných osob zanechalo nesmazatelnou stopu a zapíší se tak mezi významné občany Valašského Meziříčí,“ uvedl starosta Robert Stržínek. Slavnostní akt se uskuteční ve čtvrtek 11. ledna 2018 od 16 hodin ve velkém sále zámku Žerotínů.

Cenu města Valašské Meziříčí obdrží:
- Ing. arch. Antonín Závada st. za dlouholetou úspěšnou činnost v oblasti architektury, zejména pak ve vědecké rekonstrukci významných historických objektů spjatých především s kulturou a tradicemi Valašska.

- JUDr. Josef Kramář za dlouholetou osvětovou činnost v oblasti regionální historie s důrazem na činnost T. G. Masaryka ve Vídeňské říšské radě za Valašská města.  

- Mgr. Pavel Dorčák in memoriam za dlouholetou osvětovou činnost v oblasti regionální historie s důrazem na činnost T. G. Masaryka ve Vídeňské říšské radě za Valašská města.

- Ing. Ctirad Bryol  jako ocenění dlouholetého působení v oblasti folklóru, zejména za práci s mládeží a udržování tradic ve Valašském Meziříčí.

Čestné občanství bude uděleno:
- Zdeňce Komrskové za celoživotní přínos v oblasti gymnastiky a reprezentaci města Valašského Meziříčí v republikovém i celostátním měřítku.

Cenu starosty města Valašské Meziříčí dostane:
- Mgr. Jan Ullrich jako morální ocenění dlouholeté práce v oblasti zkoumání jazyka a kultury siouxského kmene Lakota.

- Jiří Fojtík za propagaci a dokumentaci života a dějin Valašského Meziříčí a okolí prostřednictvím fotografií.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama