ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2014 19:25:43

Byrokrati z Bruselu pohrdají svobodou občanů.

Byrokrati z Bruselu pohrdají svobodou občanů.

Reakce Bruselu na rozhodnutí švýcarského referenda proti omezení imigrace do této krásné alpské země znovu potvrzují, jak to Brusel myslí se suverenitou zemí, kde lid svobodně ukáže svoji vůli.

 To, že to byrokratům v Bruselu nevoní, potvrzuje fakt, že podle mediálních zpráv Brusel Švýcarům vzkázal, „že si prostě nemohou jen tak vybrat možnost, kterou chtějí“.

Reakce Bruselu znovu potvrzuje, jak si představují demokracii v jejich pojetí. „To je jasný signál i pro nás. Politická strana Česká Suverenita opět varuje. Kdykoliv může přijít diktát Bruselu, který naši republiku bude omezovat ve svobodném rozhodování. Je to signál i pro občany, kteří v květnu půjdou volit své zástupce do Evropského Parlamentu. Je na voličích jestli budou volit patolízaly a eurohujery nebo skutečné zastánce suverenity České republiky,“ uvedla předsedkyně České Suverenity Mgr. Jana Volfová.

Vyjádření snaživých českých eurohujerů ukazují, jak je to ve skutečnosti s jejich respektem ke svobodnému rozhodnutí občanů v referendu. Lubomír Zaorálek uvedl dokonce, že za výsledek referenda „bude Švýcarsko muset nést určité důsledky“. Tento výrok pana Zaorálka nelze chápat jinak, než jako skrytou vyhrůžku, že chce podpořit omezení volného obchodu se Švýcarskou konfederací, která je zcela nesporně jednou z nejsvobodnějších zemí na světě.

David Štěpán

vedoucí tiskového odboru ČESKÉ SUVERENITY

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama