ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2018 15:24:00

Jen duševní zrůdy vyhazují květiny z pamětních míst

Jen duševní zrůdy vyhazují květiny z pamětních míst

Česká Suverenita žádá exemplární potrestání těch, kteří ukradli od pamětní desky květiny demokraticky zvolených představitelů státu.

 „Jen duševní mrzák může vyhodit květinu od pamětní desky. Představitelé TOP a STAN, kteří schvalují, nebo jako ODS slovy svého předsedy „ rozumí“ takovému činu se staví na stejnou duševní úroveň. Květina, kterou položili na Národní třídě premiér a v zastoupení prezident je symbolem jejich voličů, tedy většiny národa. Žádný skutečný demokrat, který nemá demokracie jen plnou hubu, by květinu vyhodit nedokázal“ uvedla předsedkyně České Suverenity Jana Volfová.

„Žádáme okamžité potrestání všech, kteří se na tomto hanebném činu podíleli a ještě se jím chlubili do televizních kamer. Česká republika se nesmí stát zemí, kde si kdejaký spratek, byť pod záštitou spolku senátora Hilšera bude kádrovat, který v demokratických volbách řádně zvolený vládní činitel smí nebo nesmí prokázat úctu k naší historii“ dodal místopředseda Pavel Havránek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama