ČSSD – Česká suverenita sociální demokracie

Hájíme zájmy ČR cssdlidem.cz
  • ČSSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.02.2014 17:55:41

Příště už budeme volit jen protektorátní vládu

Příště už budeme volit jen protektorátní vládu

Česká Suverenita je znechucena přístupem České (tedy údajně české) vlády, která bez mrknutí oka poslala desetitisíce našich občanů z pohraničí do neuvěřitelné nejistoty.

Jejich střechy nad hlavou vyměnila za patolízalský příklon k eurobyrokratům. Opustit vyjednanou výjimku z Lisabonské smlouvy, na které nadále trvají Britové i Poláci, je jako vybídnout pana Posselta a jeho landsmanschaft k zahájení útoku na předání českého majetku do německých rukou.

„Poté, co vláda nic nedělá s církevními restitucemi, které prolomily i rok 1948, již začínám chápat, že cílem vlády je i prolomit dekrety prezidenta Beneše. Naše vláda se nestará o blaho občanů České republiky, ale zjevně jen plní úkoly, které dostává z Bruselu, Berlína a z Mnichova, aby z naší země vytvořila jen poslušnou kolonii,“ řekla předsedkyně strany Jana Volfová. Čeští občané by si měli uvědomit, že suverenita naší vlasti dostala dnešním rozhodnutím této protektorátní bruselské vlády obrovskou ránu.

„Jedinou šancí, jak ještě uchránit zbytky naší národní hrdosti a rozhodovacích pravomocí, je říci rázné NE v blížících se evropských volbách těm, co nás každým dnem více a více zaprodávají,“ dodal místopředseda strany Zdeněk Pavlíček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama