Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2020 10:44:00

Konečně! Na D10 bude od září dálniční oddělení policie

Konečně! Na D10 bude od září dálniční oddělení policie

Ministr vnitra Jan Hamáček rozhodl o zřízení nového oddělení dálniční policie v Brodcích u Mladé Boleslavi, která bude mít na starosti provoz a bezpečnost na dálnici mezi Prahou a Libercem.

 Zvýší se tak bezpečnost na této významné komunikaci, které chybělo dálniční oddělení.

Bezpečnost silničního provozu na dálnici D10 bude mít od 1. září na starost 22 policistů. „Přesvědčil jsem ministra Jana Hamáčka, že dálniční oddělení na D10 je nutné. Děkuji mu za vstřícnost a rychlou reakci,“ říká předseda středočeské ČSSD Robin Povšík.

Dosud se o bezpečnost a plynulost na dálnici starali policisté z Prahy-východ, Mladé Boleslavi a Liberce, včetně zajišťování šetření dopravních nehod, trestné činnosti a další bezpečnostní problematiky podle věcné a místní příslušnosti.

„Cílem je zlepšení výkonu policie a posílení bezpečnosti na této velmi vytížené komunikaci. Na dálnici bude nepřetržitý dozor a policisté budou schopni rychleji reagovat na nečekané události a efektivně regulovat dopravu,“ komentuje vznik nového oddělení ministr vnitra Jan Hamáček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama