Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2019 7:34:00

Na školní výdaje si musí každoročně půjčovat až desetina rodičů

Na školní výdaje si musí každoročně půjčovat až desetina rodičů

Komentář na facebookovém profilu k výši výdajů na začátku školního roku

 Sešity, obaly, výtvarné potřeby, cvičky, aktovka… To je jen zlomek ze školní výbavy, kterou rodiče téměř každoročně pořizují svým dětem. A začátek nového školního roku kvůli tomu znamená pro spoustu rodin velkou finanční zátěž. Školní pomůcky totiž vyjdou jednu rodinu průměrně až na 6000 korun!

To ale není vše. Spoustu peněz padne také na školní kroužky, obědy nebo volnočasové aktivity. Jenže ty už si některé rodiny nemohou dovolit vůbec. Nejen rodiče samoživitelé, ale i rodiny s nízkým příjmem nebo více dětmi. Není proto divu, že si na všechny tyto výdaje musí každoročně půjčovat až desetina rodičů! Věděli jste ale, že s těmito výdaji nabízí pomoc také Úřad práce? Přesné podmínky pomoci najdete ZDE.

A jak to máte vy? Musíte se kvůli novému školnímu roku uskromňovat, nebo ho finančně zvládáte bez potíží? Dejte nám vědět v anketě ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama