Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2019 8:37:00

Návrh rozpočtu na rok 2020 nemůžeme přijmout

Návrh rozpočtu na rok 2020 nemůžeme přijmout

Komentář na facebookovém profilu k návrhu státního rozpočtu na rok 2020

 Proč? Vůbec totiž neodpovídá programovému prohlášení vlády, ke kterému jsme se zavázali! Náš předseda Jan Hamáček proto napsal premiérovi dopis, ve kterém varuje před následky chybějících peněz v jednotlivých rezortech.

Jaké konkrétní dopady hrozí? Při nedodržení vládního prohlášení budou ohroženi všichni občané našeho státu. Zavázali jsme se k tomu, že zajistíme bezpečnost před nelegální migrací, ochráníme občany před chudobou, budeme ještě lépe bojovat se suchem a posuneme Českou republiku v digitalizaci a modernizaci.

Na tohle všechno a mnoho dalšího ale chybí v rozpočtu peníze Kde je vzít? Například zavedením spravedlivé digitální daně, kterou už dlouho navrhujeme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama