Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2021 10:57:00

O podobě 43. sjezdu se rozhodne začátkem prosince

O podobě 43. sjezdu se rozhodne začátkem prosince

S ohledem na epidemickou situaci v České republice se o podobě sjezdu rozhodne na zasedání Předsednictva ČSSD, které je svolané na 3. prosince 2021. Předsednictvo ČSSD schválilo, že sjezd může být jak prezenční, tak on-line formou.

 V případě nemožnosti, v návaznosti na protiepidemická opatření, uspořádat sjezd prezenční formou, bude zajištěn on-line stream. Odhlasováno také bylo, že sjezd bude částečně otevřen pro veřejnost formou streamování na facebookové stránce strany.

Strana má již s on-line formou sjezdu zkušenosti, kdy se 9. a 10. dubna uskutečnil 42. sjezd ČSSD, který proběhl kompletně on-line a poprvé v historii si sociální demokracie zvolila vedení elektronicky.

Dle stanov mají delegáti sjezdu mandát na dva roky, krajské konference proběhly na jaře, před 42. sjezdem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama