Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2018 10:09:00

Odpověď advokátní kanceláře na výzvu dědiců JUDr. Zdeňka Altnera

Odpověď advokátní kanceláře na výzvu dědiců JUDr. Zdeňka Altnera

Odpověď advokátní kanceláře na výzvu dědiců JUDr. Zdeňka Altnera ze dne 18. 10. 2018 k ukončení kauzy Lidový dům.

 Vážená paní

Mgr. Veronika Altnerová, advokátka
Eliášova 266/3 16000
Praha 6

Vážený pan
Mgr. Patrik Altner, advokát
Nad Olšinami 2445/27
100 00 Praha

DOPORUČENĚ S DODEJKOU

V Praze dne 19. října 2018

Věc: Odpověď na výzvu dědiců JUDr. Zdeňka Altnera ze dne 18. 10. 2018 k ukončení kauzy Lidový dům

Vážená paní magistro, vážený pane magistře,

jak je Vám známo z našich dřívějších jednání, zastupujeme Českou stranu sociálně demokratickou ve shora uvedené věci. Dovolte nám proto reagovat v zastoupení klienta na Váš dopis ze dne 18. 10. 2018.

Uvedený dopis vzal klient na vědomí a rád by v té souvislosti připomněl, že je jeho dlouhodobou snahou dosáhnout s Vaší stranou dohody, která by umožnila spor konsenzuálně ukončit. Ostatně za tím účelem byla v loňském roce vedena mezi stranami četná jednání, která Vaše strana, bohužel, před jejich dokončením přerušila, byť se zdálo, že k dosažení dohody již není daleko.

Máme-li Váš dopis chápat jako nabídku k dalším jednáním, jejichž cílem bude ukončit kauzu oboustranně přijatelným způsobem, rádi takový postup akceptujeme a jsme připraveni se s Vámi sejít podle Vašich časových možností ve stejném formátu, v jakém byla ČSSD reprezentována na jednáních předchozích.

Současně nám dovolte Vás ujistit, že klient má zajištěny prostředky pro úhradu dluhu v případě, že jeho dovolání k Nejvyššímu soudu a další opravné prostředky nebudou úspěšné a rozhodnutí, na které poukazujete, se stane vykonatelným, což v současné době s ohledem odklad jeho vykonatelnosti není. Provedení exekuce tedy nelze v žádné fázi předpokládat.

S pozdravem

prof. JUDr. Miroslav Bělina, advokát
Bělina & Partners advokátní kancelář s.r.o.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama