Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2019 11:04:00

Sociální demokraty na Jablonecku povede nový předseda

Sociální demokraty na Jablonecku povede nový předseda

Nového předsedu Okresního předsednictva ČSSD – okres Jablonec nad Nisou si zvolili ve čtvrtek 3. října 2019 delegáti jablonecké okresní konference. V tajné volbě vybrali Mgr. Pavla Svobodu, náměstka hejtmana Libereckého kraje pro sociální oblast.

 Mgr. Pavel Svoboda tak nahradí bývalého dlouholetého předsedu Okresního předsednictva ČSSD Andreje Gregu, který se rozhodl ukončit své aktivní působení v politických funkcích. Volební období je na dva roky.

„Jako hlavní úkol si kladu vytáhnout sociální demokracii z propadu, do něhož klesla v bývalém jabloneckém okrese po posledních komunálních volbách. Rád bych pro ČSSD získal zpět naše zatoulané voliče, a učinil tak pro ně na komunální úrovni naši stranu atraktivnější. Mým přáním je vrátit sociální demokracii do zastupitelstev obcí, vrátit ji na pozice, která v minulosti léta zastávala,“ uvedl nový předseda Mgr. Pavel Svoboda.

Na Jablonecku má sociální demokracie téměř 250 členů, sdružených do 21 místních organizací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama