Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2019 4:33:00

Výzva k ukončení pracovního poměru a členství ve straně Michala Kuciána

Výzva k ukončení pracovního poměru a členství ve straně Michala Kuciána

Výzva členů MO ČSSD Týn nad Vltavou určená předsedovi strany Hamáčkovi a místopředsedům.

Vážený pane předsedo, Vážení místopředsedové

Na základě uniklé a zveřejněné nahrávky z konference pražské sociální demokracie a jednoznačného názoru členů Místní organizace ČSSD Týn nad Vltavou na vulgární a sprosté vystupování Ústředního tajemníka Michala Kuciána na adresu Mgr. Jiřího Zimoly Vás

VYZÝVÁME

k okamžitému ukončení pracovního poměru a členství v České straně sociálně demokratické p. Michala Kuciána. Jeho chování a vyjadřování se o členu soc. dem. hrubě odporuje stanovám ČSSD a to článku 10 odst. 3 řádek g. Takovýto člověk nemůže zastávat významnou funkci ani v aparátu ČSSD.

Zároveň požadujeme zpětnou informaci, jak bylo s touto výzvou naloženo. Z důvodu nedůvěry v současné vedení ČSSD a obavám o „zametení pod koberec“ tuto výzvu poskytneme i dalším organizacím a členům ČSSD.

David Slepička, předseda MO Týn nad Vltavou
Člen KVV jihočeského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama