Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

  • DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2016 22:02:18 - mámababička

Co vlastně podporujete?

Absolutně nechápu, proč se vám líbí - a podporujete nezákonné obsazení budovy tzv. kulturními obohacovači? Zákony jsou vám "úplně volné" - ty přeci platí "jen pro poddané"
Asi se pletu, ale podle mně by se Strana zelených - měla hlavně zajímat o to, kde se zbytečně kácí stromy, pomáhat při obnově lesů, parků, prostě zabývat se ekologií krajiny, sídlišť - a nepodporovat obyčejné lumpy, kteří se tváří jako "kulturní obohacovači", kteří si prostě zaberou dům a pořádají v něm drogové dýchánky a obtěžují všechny okolo, dokonce útočí na ostatní v okolí. Ale co chtít od předsedy této strany, který se chlubí tím, co dělá ve sprše, že!
Jak se může člověk jako Vy,p.Stropnický . stát předsedou Strany zelených, to fakt nechápu.Popularita rodiny je asi tím hlavním důvodem, že?
Mám moc ráda přírodu, zeleň i její obyvatele a nepoužívám chemii, podporuji vše, co s ní souvisí - ale kvůli vaší ješitnosti,sebestřednosti a nesmyslům, které podporujete - je pro mně Strana zelených nesmysl! !!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.