ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2017 17:33:00

Moje první schůzka s lobbisty

Moje první schůzka s lobbisty

Informace na facebookovém profilu o schůzce se zástupci České středoškolské unie

 Včera jsem měl první schůzku s lobbisty. Věkovej průměr byl kolem sedmnácti let. Což je teda způsobený tím, že jsou to zástupci České středoškolské unie.

Hovořili jsme o jejich návrhu devíti priorit, týkajících se školství. Jde třeba o to, aby žáci na učňácích nepracovali na praxích za směšné peníze. A vůbec, jsem moc rád že jsme se shodli, že je potřeba se víc zaměřit právě na učňáky, a to třeba z hlediska občanského vzdělávání.

Jen pro představu, pětina žáků z učňáků volí Okamuru (dále jsou více nespokojeni se životem, vývojem po roce 1989 atd. atd.). Klíčová je také podpora studentských rad a parlamentů. Díky nim se mladí lidé mohou podílet na utváření prostředí ve kterém studují.

Co chtít víc než to, aby mladí lidé nebyli lhostejní ke svému okolí. Rád jsem vás poznal a velmi si vážím toho, že jste se na mě obrátili. Vždyť přesně proto tam jsem. Budem se vídat pravidelně a věřím že to bude plodná spolupráce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama