Bc. František Elfmark, DiS.

  • Piráti
  • Uherské Hradiště
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2018 8:26:18

RADOST: Podpořil jsem organizaci SONS. Zrakově postiženým jsem věnoval 5000Kč

RADOST: Podpořil jsem organizaci SONS. Zrakově postiženým jsem věnoval 5000Kč

Ve čtvrtek 29. listopadu jsem v kanceláři v Uherském Hradišti přivítal Vojtěcha Železníka, zástupce zapsaného spolku Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR (SONS). Pan Železník vede zdejší oblastní pobočku instituce, která v Uherském Hra

 Ve čtvrtek 29. listopadu jsem v kanceláři v Uherském Hradišti přivítal Vojtěcha Železníka, zástupce zapsaného spolku Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR (SONS). Pan Železník vede zdejší oblastní pobočku instituce, která v Uherském Hradišti a okolí registruje přes 40 zrakově postižených lidí. Poukázal na fakt, že slabozrakých lidí v Uherském Hradišti jsou ve městě ještě i další desítky, které nejsou zatím do organizace zapojení. SONS nevidomým a slabozrakým poskytuje nejen možnost sdružování, ale i další formy administrativní, kulturní a materiálové podpory.

S panem Železníkem jsem se setkal již v minulosti v pozici radního, když žádal o podporu od města. Jelikož nyní nemám pravomoc jednorázovou dotaci ovlivnit a není jisté, zda na ni dosáhne, rozhodl jsem se pomoci sám za sebe. Místní pobočce jsem věnoval 5 000 korun.

“Moc děkujeme za podporu. Darovanou částku použijeme na nákup vybavení a pomůcek do kanceláře. Část nám pomůže také s vydáváním našeho zpravodaje,” prozradil pan Železník využití poskytnutých prostředků. Zajistit chod kanceláře je základní nutností každé oblastní odbočky SONS, aby dále byla schopná pomáhat svým klientům v regionu. Doufám, že jim má malá pomoc pomůže.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama