Ing. Karel Zvára, Ph.D.

  • SNČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2016 18:59:00

Svobodu, kterou ztratíme, bude těžké znovu získat

Svobodu, kterou ztratíme, bude těžké znovu získat

Svobodní se připojili k aktivitě sdružení CZ-NIC „Přichází cenzor“, která kritizuje zákon o hazardních hrách, schválený v Poslanecké sněmovně, a vyzývá senátory, aby tento zákon odmítli.

„Svobodný prostor na internetu je současnou praktickou zárukou svobody slova a projevu. Svobodu, kterou ztratíme, bude těžké znovu získat,“ komentuje zákon místopředseda Svobodných Karel Zvára.

„Bylo by fér, kdyby si současná vládní koalice aktualizovala vládní prohlášení. Omezování svobod napříč životy a prací lidí a státní cenzura se stávají hlavní částí její politiky. Běžnými se při přijímání zákonů stala slova o výchově občanů a trestech pro ně. Zamýšlená cenzura je jen dalším dílem mozaiky,“ dodává místopředseda Svobodných František Matějka.

Svobodní usilují o svůj historicky první vstup do sněmovny v roce 2017, aby vrátili občanům svobodu, o kterou je současná vláda každým dnem připravuje. Podle květnového průzkumu SANEP atakují hranici 5%.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama