Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2019 4:33:00

Andrej Babiš nepřekročil stín lokálního politika

Andrej Babiš nepřekročil stín lokálního politika

Komentář k projevu Andreje Babiše na půdě OSN

 Premiér Andrej Babiš ve svém projevu na půdě OSN v noci na dnešek mimo jiné hovořil v souvislosti s obdobím po roce 1989 o promarněném čase, promrhaných zdrojích a nezkušené politické elitě. Poplival tak na mezinárodním fóru své úspěšnější předchůdce, kteří po roce 1989 demontovali socialismus a provedli úspěšnou společenskou a ekonomickou transformaci, nejúspěšnější v našem regionu. A to přesto, že sám v nynějším období svobody, klidu, stability a ekonomického růstu není schopen připravit ani dílčí reformu penzí či zjednodušení daňového systému a pouze se veze se svojí vládou na hospodářském růstu.

Být Andrej Babiš v premiérském či podobně významném křesle bezprostředně po listopadu 1989, ještě dnes se kvůli jeho neschopnosti provádět systémové změny topíme v reálném socialismu. Andrej Babiš těmito slovy v době blížícího se 30. výročí listopadových událostí prokázal, že nepřekročil stín lokálního politika a není schopen se na mezinárodním poli přenést nad domácí spory.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama