Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2019 7:41:00

Můj hlas paní eurokomisařka Věra Jourová nezískala

Můj hlas paní eurokomisařka Věra Jourová nezískala

Komentář na facebookovém profilu k projednání nominace Věry Jourové na eurokomisařku do dalšího funkčního období Evropské komise výborem pro evropské záležitosti

Výbor pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny PČR dnes projednal nominaci Věry Jourové na eurokomisařku do dalšího funkčního období Evropské komise. Usnesení podporující nominaci Věry Jourové nezískalo většinu hlasů členů výboru, a nebylo tak přijato. Můj hlas paní eurokomisařka Věra Jourová nezískala i kvůli tomu, že nebyla schopna odmítnout některé nebezpečné plány budoucí šéfky Evropské komise U. von der Leyenové, například plán na bezuhlíkovou EU do r. 2050, což by v naší na průmyslu založené ekonomice mělo negativní, dramatický dopad na ekonomický výkon, nezaměstnanost a životní úroveň občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama