Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2018 21:24:00

Pro levičáky z řad Idealistů je národní stát sprosté slovo

Pro levičáky z řad Idealistů je národní stát sprosté slovo

Komentář na facebookovém profilu k útokům kvůli komentáři k programu Erasmus

 Levičácká úderka, která si vznešeně říká Idealisté, si mě vybrala na svou pravidelnou pětiminutovku nenávisti. Nevím, jestli má smysl vůbec reagovat na lživé útoky podobných zmatených lidí, ale udělám to.

Nikdy jsem nebyl proti Erasmu, na Výboru pro evropské záležitosti jsem tento program podpořil. Mluvil jsem o tom, že je správné, aby studenti jezdili na zahraniční univerzity, rozšiřovali si obzory a často pak i zjistili, že naše univerzity na tom nejsou vůbec špatně. Snažil jsem se jen upozornit na to, že Erasmus by měl být výhradně o výměně znalostí mezi studenty a školami a neměl by mít ambice vychovávat euroobčany.

Pro progresivní levičáky z řad Idealistů je ale národní stát sprosté slovo a lidi jako já, kteří ho chtějí hájit, je třeba zesměšňovat a dělat z nás zaostalé xenofoby za každou cenu. Pro mě jsou svým přístupem levicovými extremisty právě oni.

Idealisté jsou socialisté, progresivní levičáci, kteří měli blízko k Bohuslavu Sobotkovi, a tak mají svůj podíl na pádu ČSSD na 7 %. Tak hodně štěstí v dalším fungování, třeba pomohou ČSSD zničit úplně. Jen chtějí-li dál šířit podobné fake news, měli by raději změnit název svého spolku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama