Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.12.2020 14:15:00

Ve Středočeském kraji kandiduje sám “symbol” chaosu

Ve Středočeském kraji kandiduje sám “symbol” chaosu

Komentář na facebookovém profilu k jmenování lídrem kandidátky do sněmovních voleb

 Středočeskou ODS jsem byl nominován na lídra kandidátky do podzimních sněmovních voleb. Regionální rada středočeské ODS mě nominovala jednomyslně. Moc si důvěry a velké podpory ze strany kolegů ze středočeské ODS vážím. Věřím, že se nejen mně, ale i kandidátům ODS a koaličním partnerům KDU-ČSL a TOP 09 podaří v podzimních volbách dosáhnout co nejlepšího výsledku.

Naše země potřebuje změnu k lepšímu. Potřebujeme vrátit prázdné, marketingové a populistické politice konečně obsah a řešit skutečné problémy lidí. Místo chaotických opatření potřebujeme promyšlenou, rozumnou politiku. Navíc ve Středočeském kraji kandiduje sám “symbol” chaosu – premiér Babiš. O to větší je má motivace uspět, a přispět tak ke změně ve vedení našeho státu.

Stejně jako doposud budu v politice hájit nízké daně, co nejméně byrokracie a regulací ze strany státu, rozumnou, nepodlézavou politiku vůči EU a tradiční hodnoty. Doufám, že předvolební kampaň snad dovolí epidemiologická situace uskutečnit tak, aby bylo možné se setkávat a mluvit s lidmi ze všech koutů Středočeského kraje. Chci s voliči komunikovat co nejvíce napřímo, nikoliv jen prostřednictvím kamer, reklam a plakátů.

Budu rád, když budete držet palce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama